اخبارنمایش همه

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب پوهنتون کابل دیدار نمود و در مورد طرح ساختن آبده تاریخی برای یادبود از این شهدا در محوطه پوهنتون بحث و تبادل نظر نمود.

در این دیدار پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل ضمن طلب مغفرت به شهدای حمله. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل روز سه شنبه مورخ 25 جوزای سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست، رییسان پوهنځی‌ها و سایر اعضای. . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل

اخبار گذشتهنمایش همه

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۲:۳۹

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی، پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند محمد رسول باوری معین اسبق و سرپرست وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ، استاد پوهنځی علوم اجتماعی . . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۳ - ۱۳:۳۸

روند تطبیق دوز دوم واکسن کرونا در پوهنتون کابل آغاز گردید

روند تطبیق دوز دوم واکسن ویروس کرونا (کووید-19) روز پنجشنبه 13 جوزای سال جاری به استادان، کارمندان، نیروهای امنیتی و کارکنان خدماتی پوهنتون کابل ازسوی کارمندان وزارت صحت عامه آغاز. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۲:۳۰

امتحان کانکور ستاژ حقوقی پوهنتون کابل و بست‌های تذکره الکترونیکی اداره ملی احصائیه و معلومات در پوهنتون کابل برگزار گردید

امتحان کانکور دوازدهمین دور ستاژ حقوقی پوهنتون کابل و بست‌های تذکره الکترونیکی به روز جمعه مؤرخ ۷ جوزای سال جاری با حضور رییس و رهبری پوهنتون کابل، رییس و رهبری اداره ملی امتحانات، معین. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۲:۲۲

تفاهم‌نامه همکاری‌های میان پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل و پوهنځی فارمسی پوهنتون بلخ امضاء گردید

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل و پوهنځی فارمسی پوهنتون بلخ به منظور ایجاد و توسعه همکاری‌ها میان این دو پوهنځی در بخش‌های علمی، اداری، تحقیقی و غیره به. . .