اخبارنمایش همه

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۴:۲۱

معاون امور علمی پوهنتون کابل در کنفرانس بین‌المللی علی‌شیر نوایی به میزبانی پوهنتون دولتی تاشکند اشتراک نمود

پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون کابل در افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی علی شیر نوایی که ازسوی پوهنتون  دولتی تاشکند بصورت آنلاین و با اشتراک نمایندگان ۶۰ پوهنتون  و نهادهای اکادمیک کشورهای مختلف تدویر یافته بود اشتراک نمود.

پوهاند شریفی به مناسبت شرکت در افتتاح این کنفرانس خطاب به خانم گل چهره رخسویوه رئیس پوهنتون  دولتی تاشکند، عبدالقادر توشکولوف وزیر تحصیلات عالی و متوسطه جمهوری. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۱۷:۳۰

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافت

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۱۳ حوت سال جاری با حضور رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل و سایر اعضای این شورا در تالار جلسات شورای علمی پوهنتون برگزار گردید.

. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل

اخبار گذشتهنمایش همه

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۴:۲۱

پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون کابل در افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی علی شیر نوایی که ازسوی پوهنتون  دولتی تاشکند بصورت آنلاین و با اشتراک نمایندگان ۶۰ پوهنتون  و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۱۷:۳۰

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافت

. . .
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - ۱۵:۱۲

تعمیر جدید پوهنځی‌های پالیسی و اداره عامه و ریاضیات پوهنتون کابل به بهره‌برداری سپرده شده و افتتاح گردید

تعمیر جدید پوهنځی‌های پالیسی و اداره عامه و ریاضیات پوهنتون کابل که قبلاً به بهره‌بردای سپرده شده بود، به روز سه‌شنبه مؤرخ ۱۲ حوت سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، معین مالی و اداری. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۷:۱۱

پروسه نهال شانی در پوهنتون کابل آغاز گردید

پروسه نهال شانی در پوهنتون کابل به روز دوشنبه مؤرخ ۱۱ ماه حوت سال جاری از سوی رییس و معاون امور محصلان پوهنتون، آمر خدمات و کارمندان بخش سرسبزی با غرس ۸۰  اصله نهال زینتی در محیط سبز. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۱ - ۱۶:۵۵

تالار شماره ۱ پوهنځی فزیک به نام تالار پوهاند محمدظاهر ستانیزی نام‌گذاری گردیده و از استادان متقاعد این پوهنځی نیز تقدیر گردید

تالار شماره ۱ پوهنځی فزیک پوهنتون کابل طی یک محفل به روز دوشنبه مؤرخ ۱۱ حوت سال جاری باحضور رییس و معاونین پوهنتون، رؤسای بعضی از پوهنځی‌ها، تعدادی از استادان و محصلان پوهنتون کابل به. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .