اخبارنمایش همه

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۱۶:۵۳

تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به امضاء رسید

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به روز چهارشنبه مؤرخ ۱ دلو سال جاری طی یک محفل با حضور پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس و معاون امور علمی و محصلان و رییس پوهنحی زبان و ادبیات پوهنتون کابل و حضور مجازی دکتور حسینعلی قبادی رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به صورت آنلاین و حضور رسمی دکتور غلام‌حسین شیرزاد مقدم رایزن فرهنگی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۵۱

از قهرمانی محصلان پوهنتون کابل در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر بزرگداشت گردید

معاونیت امور محصلان پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مؤرخ ۳۰ جدی سال جاری طی یک مراسم با شکوه از قهرمانی محصلان پوهنځی شرعیات در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر و کسب مقام سوم این. . .

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل

اخبار گذشتهنمایش همه

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۱۶:۵۳

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به روز چهارشنبه مؤرخ ۱ دلو سال جاری طی یک محفل با حضور پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس و معاون. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۵۱

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۰:۲۳

دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل از کارکردهای استادان متقاعد و سابقه‌دار این دیپارتمنت تقدیر نمود

آمریت دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل طی یک محفل که به روز ‌شنبه مؤرخ ۲۷ جدی سال جاری با حضورداشت هیئت رهبری و استادان دیپارتمنت بخش فارسی دری در تالار جلسات این. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - ۱۶:۳۶

شورای فارغان پوهنتون کابل ایجاد و از مسئولان قبلی اتحادیه محصلان پوهنتون تقدیر گردید

اتحادیه محصلان پوهنتون کابل به روز پنج‌شنبه مؤرخ ۲۵ جدی سال جاری طی یک مراسم که با حضور معاون امور محصلان پوهنتون کابل، استادان، محصلان و اعضای این اتحادیه در تالار همایش‌های پوهنځی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - ۹:۵۸

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پوهنتون تابش به امضاء رسید

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پوهنتون تابش به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۴ جدی سال جاری به هدف فراهم آوری زمینه‌های همکاری میان هردو پوهنتون جهت ارتقای ظرفیت‌های موجود در این دو نهاد و. . .

جمعه ۱۳۹۹/۱۰/۲۶ - ۱۱:۳۶

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی
پیام تسلیت
پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهنوال محمد همایون ناصری استاد متقاعد و رئیس اسبق پوهنځی کمپیوترساینس پوهنتون کابل به رحمت. . .