اخبارنمایش همه

یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۱۴:۴۰

جلسه کمیته تضمین کیفیت پوهنتون کابل برگزار گردید

جلسه کمیته تضمین کیفیت پوهنتون کابل به روز شنبه مورخ 9 اسد سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل و با حضور داشت پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون، آمر و اعضای کمیته تضمین کیفیت برگزار گردید.

در این جلسه رییس پوهنتون کابل طی سخنان رهنمودی شان بر بهبود وضعیت کیفیت درسی در پوهنتون کابل تاکید نمود. آقای بابری گفت که تضمین کیفیت یکی از عناصر اساسی در مکان. . .

شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۱۳:۴۸

از هفتم اسد روز ملی بیرق در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

از هفتم اسد روز ملی بیرق با برافراشتن بیرق ملی و ‌با افتخار کشور توسط رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، گرامیداشت گردید.

رییس پوهنتون کابل در مراسم بر افراشتن بیرق ملی در صحن پوهنتون. . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل

اخبار گذشتهنمایش همه

یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۱۴:۴۰

جلسه کمیته تضمین کیفیت پوهنتون کابل برگزار گردید

جلسه کمیته تضمین کیفیت پوهنتون کابل به روز شنبه مورخ 9 اسد سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل و با حضور داشت پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی. . .

شنبه ۱۴۰۰/۵/۹ - ۱۳:۴۸

از هفتم اسد روز ملی بیرق در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

رییس پوهنتون کابل در مراسم بر افراشتن بیرق ملی در صحن پوهنتون. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۷:۲۲

روند واکسیناسیون محصلان نهادهای تحصیلات عالی در پوهنتون کابل آغاز گردید

دور دوم روند واکسیناسیون محصلان، استادان و کارمندان پوهنتون کابل جهت اتخاذ تدابیر برای شروع دروس حضوری پوهنتون به روز چهارشنبه مؤرخ 6 اسد سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۶:۱۲

برگزاری ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل برای ترویج صلح

ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل در راستای ترویج فرهنگ صلح به روز سه شنبه مورخ 5 اسد سال جاری با اشتراک تعداد از محصلین از پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل برگزار گردید.

این ورکشاپ. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۴ - ۱۶:۲۱

رییس پوهنتون کابل در ورکشاپ تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون اشتراک نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل به روز دوشنبه مورخ 4 اسد سال جاری در ورکشاپ "تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون کابل" که از سوی دیپارتمنت پیداگوژی پوهنځی روانشناسی و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۳:۱۳

وزیر تحصیلات عالی و سفیر جمهوری اسلامی ایران مقیم کابل با رییس پوهنتون کابل دیدار و روی موضوعات مورد نظر گفتگو نمودند

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی و دکتر بهادر امینیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل و هیئت همراه ایشان به روز چهارشنبه ۲۳ سرطان سال جاری از پوهنتون کابل و با هیئت رهبری پوهنتون. . .