اخبارنمایش همه

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۳ - ۱۷:۵

رهبری پوهنتون کابل از کارکردها و خدمات تعدادی از استادان باز نشسته‌ی سال 1400 پوهنتون کابل گرامی‌داشت نمود

هیات رهبری پوهنتون کابل به روز دوشنبه مؤرخ ۲۳ حمل سال جاری طی محفل باشکوه از کارکردها و خدمات ارزش‌مند ۱۲ تن استادان باز نشسته‌ی سال 1400 ه ش، پوهنتون کابل در حالیکه رییسان شماری از پوهنځی‌ها و استادان این پوهنتون نیز حضور داشتند، گرامی‌داشت نمود.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در ابتدای این محفل ضمن ستایش و قدردانی از کارکردهای علمی و اکادمیک این استادان و یک کارمند باز نشسته. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۱۱:۱۰

رییس پوهنتون کابل در دفتر کارش با سفیر جمهوری قزاقستان دیدار نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری‌، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند با عالم خان یاسین گیلدیف، سفیر جمهوری قزاقستان در کابل و هیات همراه‌اش دیدار نمود. در. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل

اخبار گذشتهنمایش همه

دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۲۳ - ۱۷:۵

هیات رهبری پوهنتون کابل به روز دوشنبه مؤرخ ۲۳ حمل سال جاری طی محفل باشکوه از کارکردها و خدمات ارزش‌مند ۱۲ تن استادان باز نشسته‌ی سال 1400 ه ش، پوهنتون کابل در حالیکه رییسان شماری از. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۱۱:۱۰

رییس پوهنتون کابل در دفتر کارش با سفیر جمهوری قزاقستان دیدار نمود

چهارشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۸ - ۸:۳۲

برنامه رقابتی نوآوری در سکتور زراعت برای جوانان خلاق تحت عنوان کاهش ضایعات پس از رفع حاصل در پوهنځی زراعت دایر گردید

دومین مسابقه نوآوری جوانان در سکتور زراعت به هدف ارایه راه‌های حل با استفاده از فن‌ آوری‌های معاصر جهت جلوگیری ضایعات پس از برداشت محصولات زراعتی به روز دوشنبه 16 حمل سال جاری ازسوی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۷ - ۸:۵۴

به اشتراک کنندگان کارگاه آموزشی لابراتوارهای کوچک برای ارزیابی کیفیت ادویه در پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل تصدیق نامه توزیع گردید

برای اشتراک کنندگان کارگاه آموزشی لابراتوارهای کوچک برای ارزیابی کیفیت ادویه که ازسوی پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل و مؤسسه پارتیسپ (Particip)، وزارت صحت عامه و اداره غذا و دوا در پوهنحی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۷ - ۸:۱۴

برنامه آگاهی دهی مهارسازی آتش سوزی توسط آله ضد حریق برای کارگران خدماتی پوهنتون کابل تدویر یافت

به روز.دوشنبه مؤرخ ۱۶ حمل سال جاری برنامه آگاهی دهی چگونگی مهارسازی آتش‌سوزی توسط آله ضد حریق با حضور معاون امور مالی و اداری، آمرین بعضی از ادارات پوهنتون و تعداد زیادی از کارگران. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۱۷ - ۸:۸

جلسه کمیته امنیتی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه کمیته امنیتی پوهنتون کابل به روز دوشنبه مورخ 16 حمل سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل و با حضور معاون امور محصلان پوهنتون، رییسان تعدادی از. . .