Events menu

رویداد هانمایش همه

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و معاونین پوهنتون، رؤسای پوهنځی‌ها، اعضای خانواده مرحوم ځدران و تعدادی از استادان و کارمندان پوهنتون در تالار اجتماعات پوهنځی علوم اجتماعی این پوهنتون برگزار گردید.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون کابل در پایان . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱ پوهنتون کابل

از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» با حضور داکتر عباس بصیر نامزدوزیر وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون . . .

بسته شده نمایش همه

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۴۶

نمایشگاه هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی در دانشگاه کابل تدویر یافت

نمایشگاه ۴۱ اثر ارزشمند هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی که به هدف معرفی این هنر به مردم و جامعه در پوهنتون کابل راه اندازی گردیده بود طی محفلی به روز دوشنبه ۳ سنبله سال جاری با حضور . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۲۴

از یکصد و یکمین سالروز استقلال افغانستان در پوهنتون کابل بزرگداشت شد

از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان به روز دوشنبه مؤرخ ۲۷ اسد سال جاری در پوهنتون کابل بزرگداشت گردید.

محفل بزرگ‌داشت از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان با حضور رئیس و معاونان . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۱:۴

برنامه فرهنگی شب شعر و همدلی میان دانشجویان در خوابگاه‌های پوهنتون کابل تدویر یافت

برنامه فرهنگی شب شعر سه‌شنبه و پنج‌شنبه شب مؤرخ ۱ و ۳ میزان سال جاری با حضور رئيس پوهنتون، معاون امور محصلان، معاون امور مالی و اداری، مسئولان خوابگاه‌های پوهنتون و صدها محصل دختر و . . .