رویداد هانمایش همه

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت حق پیوسته است.

پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، در راه خدمت‌گذاری به جامعه اکادمیک کشور و تربیه نسل جوان تلاش‌ها و زحمات بی شایبه را انجام داده‌است.هیئت رهبری پوهنتون کابل، استادان، منسوبین و محصلین این . . .

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷ Kabul University

محفل ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت به مناسبت وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران در پوهنتون کابل برگزار گردید

مجلس ختم قرآن عظیم‌الشأن و گرامیداشت از وفات مرحوم پوهاند دکتور الف‌شاه ځدران استاد فقید پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری با حضور رئیس و . . .

Plannedنمایش همه

انا لله و انا الیه راجعون

با تأسف و تاثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ الحاج پوهاند دیپلوم انجنیر سید بهادر اکبر میر، استاد دیپارتمنت جیولوجی پوهنځی زمین شناسی پوهنتون کابل به رحمت . . .

بسته شده نمایش همه

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۵۷

یکشنبه ۱۳۹۹/۷/۲۷ - ۱۰:۴۱

از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» در پوهنتون کابل گرامیداشت گردید

روز چهارشنبه مؤرخ ۲۳ میزان سال جاری از دوازدهم اکتوبر «روز جهانی عصای سفید(نابینایان)» با حضور داکتر عباس بصیر نامزدوزیر وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۴۶

نمایشگاه هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی در دانشگاه کابل تدویر یافت

نمایشگاه ۴۱ اثر ارزشمند هنری شبکه کاری و معرق کاری اسلامی که به هدف معرفی این هنر به مردم و جامعه در پوهنتون کابل راه اندازی گردیده بود طی محفلی به روز دوشنبه ۳ سنبله سال جاری با حضور . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۳:۲۴

از یکصد و یکمین سالروز استقلال افغانستان در پوهنتون کابل بزرگداشت شد

از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان به روز دوشنبه مؤرخ ۲۷ اسد سال جاری در پوهنتون کابل بزرگداشت گردید.

محفل بزرگ‌داشت از یکصدویکمین سالروز استقلال افغانستان با حضور رئیس و معاونان . . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۱:۴

برنامه فرهنگی شب شعر و همدلی میان دانشجویان در خوابگاه‌های پوهنتون کابل تدویر یافت

برنامه فرهنگی شب شعر سه‌شنبه و پنج‌شنبه شب مؤرخ ۱ و ۳ میزان سال جاری با حضور رئيس پوهنتون، معاون امور محصلان، معاون امور مالی و اداری، مسئولان خوابگاه‌های پوهنتون و صدها محصل دختر و . . .

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل