ورکشاپ ارتقای ظرفیت مسلکی برای اساتید چندین پوهنتون آغاز شد

tariq_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۱۹
21155

ورکشاپ ارتقای ظرفیت مسلکی در رشته فیزیک برای استادان ۲۰ پوهنتون کشور از سوی پوهنځی فیزیک پوهنتون کابل آغاز گردید.

این ورکشاپ با هدف بلند بردن توانمندی‌های علمی و عملی استادان تنظیم شده است که در جریان آن، ده‌ها تجربه مرتبط به فیزیک در لابراتوارها اجرا می‌شود.

این ورکشاپ توسط اساتید داخلی و خارجی پوهنتون کابل پیش برده می‌شود و از طریق میتودهای جدید تدریس و تجارب مدرن لابراتواری، مهارت‌های مسلکی شرکت‌کنندگان را تقویت می‌کند. استادانِ شرکت‌کننده به گونه عملی با تجربه‌های جدید علمی آشنا شده و اندوخته‌های علمی خود را با یکدیگر شریک می‌سازند.

ش.یخ مو.لوی ند.اء مح.مد ند.یم، وزیر تحصیلات عالی، از جریان این ورکشاپ دیدن کرده و نظرات و خواسته‌های ترینرها و استادان شرکت‌کننده را استماع نمود. وی ضمن ستایش از این فعالیت پوهنتون کابل، به مسئولان هدایت داد تا برای گسترش این‌گونه فعالیت‌های علمی و مسلکی در آینده، یک پلان منظم ترتیب و با وزارت شریک سازند.

قابل ذکر است که راه اندازی چنین ورکشاپ‌هایی در راستای تقویت همکاری‌های علمی میان پوهنتونها، بهبود کیفیت تدریس و معیاری‌سازی آموزش‌های لابراتواری اهمیت بسزایی دارد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۹:۵۰
Background image

ارتقای مجلات ملی پوهنتون کابل به بین‌المللی

در ادامه‌ی سلسله دست‌آوردهای علمی، دو مجله پوهنتون کابل — «مجله علمی-تحقیقی علوم اجتماعی» و «مجله علمی-تحقیقی علوم طبیعی» — که تاکنون به عنوان ژورنال‌های معتبر ملی فعالیت داشتند، به. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۱ - ۹:۴۵
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی بایواستاتستیک و SPSS

ورکشاپ آموزشی شش‌روزه بایواستاتستیک و نرم‌افزار SPSS از سوی پوهنځۍ فارمسی پوهنتون کابل برای استادان جوان این پوهنځی برگزار گردید.

هدف از برگزاری این برنامه، ارتقای مهارت‌های تحقیقی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۱۹
Background image

صدها تن از محصلان از کورس‌های ارتقای ظرفیت فارغ شدند

تعداد زیادی از محصلین پوهنتون کابل با استفاده از رخصتی‌های زمستانی، از کورس‌های کوتاه‌مدت ارتقای ظرفیت فارغ گردیدند.

این کورس‌ها در بخش‌های کمپیوتر، فن بیان، خطاطی، هوش مصنوعی، گرافیک. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: