پوهنځی اقتصاد پوهنتون کابل از کارکردهای استادان متقاعد و سابقهدار این پوهنځی تقدیر نمود

هیئت رهبری پوهنځی اقتصاد پوهنتون کابل طی یک محفل که به روز یکشنبه مؤرخ ۳۰ قوس سال جاری با حضورداشت هیئت رهبری پوهنتون کابل و پوهنځی اقتصاد در تالار جلسات این پوهنځی تدویر یافته بود، با اهدای لوح سپاس و تحفه به ۱۲ تن استادان متقاعد و سابقهدار این پوهنځی از آنان تقدیر و از کارکردهای ارزشمند شان قدردانی نمودند.
پوهنمل امیرحمزه اسلمی رئیس پوهنځی اقتصاد با صحبت در ابتدای این برنامه ضمن ابراز خرسندی از برگزارشدن آن و خوش آمدیدگویی اشتراک کنندگان محفل، روی چرایی و انگیزههای برگزاری آن و نقش این استادان در تقویت جایگاه پوهنځی اقتصاد صحبت نموده و در ادامه پوهنیار فضل احمد جویا رئیس کمیته فرهنگی و استاد پوهنځی اقتصاد طی صحبتهایی، تاریخچهی مختصر پوهنځی اقتصاد پوهنتون کابل، تحولاتِ به میان آمده در دوران فعالیت این نهاد و اهمیت و نقش اساتید سابقهدار این پوهنځی را در راستای تربیه پرسونل مسلکی و تخصصی به قرائت گرفت.
سپس پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئیس پوهنتون کابل ضمن اظهار خوشآمدید، از برگزاری این محفل ارزشمند ابراز خرسندی نموده و آنرا اساسگزاری یک سنت نیک و پسندیده در پوهنتون پیشتازِ کابل دانست. پوهاند بابری گفت: پوهنتون کابل بعنوان محیط اکادمیک، یک محیط پویا، آکنده از علم و غنامندی است که این غنامندی مدیون کارکردها و زحمات این چنین شخصیتهای صادق و وطندوست میباشد. دکتور بابری اضافه نمود که کار روی تدوین یک لایحهی ارجگزاری از استادان، و لایحهی استفاده از دانش و تواناییهای استادان سابقهدار و متقاعد و فراهمشدن امکانات و تسهیلات حضور آنان در پوهنتون جریان دارد تا ازین طریق ضمن ارجگزاری به مقام شامخ این استادان، از اندوختهها و دانش ارزشمند ایشان نیز بهره لازم و کافی برده شود. آقای بابری در ختم سخنانش از کارکردهای این استادان ابراز قدردانی نموده و به حمایتهای معنوی از ایشان تاکید و تعهد ورزید.
سپس پوهنیار سیفالدین سیحون، پوهاند محمداشرف یادگاری، پوهنمل عبدالحسیب موحد هریک استادان پوهنځی اقتصاد نیز روی اهمیت و ارزش معنوی این محفل، جایگاه والای استاد از دیدگاه اندیشمندان و اهل قلم، و نقش و کارکردهای ارزشمند این استادان صحبت نموده آنان را الگویی از صداقت و انسانیت در پوهنتون کابل و پوهنځی اقتصاد را یک نهاد آدمسازی که از بدو تاسیس تاکنون افراد توانمند زیادی را تقدیم جامعه کرده است، دانستند.
سپس این محفل با نشر تصاویری از اعضای شورای علمی سالیان قدیم و بیان خاطرات استادان حاضر در مجلس مرتبط به این تصاویر ادامه داده شده و در ختم به ۱۲ تن استادان متقاعد و سابقه دار که ۹ تن آنان در این محفل حضور داشتند لوح سپاس و چپن وطنی بعنوان تحفه ازسوی رهبری و اداره پوهنځی اقتصاد اهداء گردید.
پوهنځی اقتصاد پوهنتون کابل در سال ۱۳۳۶ه.ش در سطح لیسانس با ۲۰ محصل در ساختمانی واقع در منطقه جویشیر کابل تحت عنوان «مؤسسه تحصیلات عالی اقتصاد» فعالیتش را آغاز نمود. بخش ماستری این پوهنځی نیز در سال ۱۳۵۹ه.ش فعال گردید و درحال حاضر که ۶۳ سال از تأسیس آن میگذرد، حدود ۳۱۴۰ محصل در بخشهای مختلف روزانه، شبانه و ماستری داشته و همه ساله فارغان زیادی را تقدیم جامعه مینماید.
این محفل که ساعت ۱۰:۳۰ قبل ازظهر آغاز یافته بود به ساعت ۱۲ ظهر با دعاعیه خیر و فلاح کشور خاتمه یافت.