ورکشاپ سه روزه راهبردهای علمی تحقیقی تکمیل گردید

tariq_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۵ - ۱۱:۴۹
SDSD444D4

ورکشاپ سه روزه علمی آموزشی (SPSS) برای استاد های پوهنتون های دولتی و خصوصی در پوهنتون کابل، توسط مرکز ظرفیت سازی مسلکی این پوهنتون سه روز قبل آغاز گردیده بود امروز با حضور داشت هئیت وزارت تحصیلات عالی و رهبری پوهنتون کابل خاتمه یافت.

در این پروگرام بیش از ۴۰ تن از استادان پوهنتون های دولتی و خصوصی کشور اشتراک کرده بودند.

داکتر اسد الله صمدی امر ظرفیت سازی مسلکی پوهنتون کابل و مسوول آموزش این برنامه، چنین برنامه ها را برای پیشرفت تحصیلات عالی کشور ضروری دانسته، وعده آغاز برنامه های مشابه را داد و از رهبری پوهنتون بخاطر حمایت از چنین پروگرام قدردانی کرد.

حمید الله مزمل رئیس تحقیق، ترجمه و تألیف وزارت تحصیلات عالی روی نیاز چنین برنامه ها صحبت نموده و خواهان معیاری شدن بیشتر تحقیقات و برگزاری چنین برنامه ها شد.

مجیب الرحمن به نمایندگی از اشتراک کننده گان صحبت نموده  و گفت در این شرایط نیاز این برنامه ها بیشتر حس می شود، و این برنامه مقدمه یی بود که راه را برای تحلیل در روش تحقیقات علمی معیاری نشان داد، و امیدواری کرد که در آینده این برنامه ها در سطح بزرگتر در کنار پروژه های تحقیقی برگزار گردد.

در جمع بندی این برنامه داکتر اسامه عزیز رئیس پوهنتون کابل از تکمیل موفقانه این برنامه تقدیر کرد، و از اشتراک کننده گان خواست که تلاش کنند برنامه های تحقیقی معیاری در نهاد های دولتی و خصوصی کشور راه اندازی نمایند، همچنان گفت که پوهنتون کابل متعهد به حمایت از چنین پروگرام  ها می باشد.

در اخیر بعد از اهداء تصدیق نامه ها پروگرام با دعای خیریی توسط محمد اشرف غیرت معاون علمی این پوهنتون خاتمه یافت.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۵ - ۱۶:۲۲
Background image

دیدار به منظور گسترش همکاری‌ها میان پوهنتون کابل و پوهنتون دولتی زراعت تاشکند

محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل، به همراه معاون امور تحقیقات علمی و رئیس پوهنځی زراعت این نهاد، با محترم نارزولو ابلومرادوف، رئیس پوهنتون دولتی زراعت تاشکندِ ازبکستان و معاون. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۸:۳۲
Background image

تدویر ورکشاپ تشریحی معیارهای تضمین کیفیت

آمریت ارتقای کیفیت پوهنتون کابل، ورکشاپ آموزشی دو روزه‌ای را تحت عنوان «آگاهی‌دهی پیرامون معیارهای تضمین کیفیت» تدویر نمود.در این ورکشاپ، رؤسای پوهنځی‌ها، آمرین ، اساتید و کارمندان بخش. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: