دیدار سرپرست وزارت تحصیلات عالی با استادان و مسوولین پوهنتون‌های مرکز

tariq_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۲ - ۱۶:۳۳
11

محترم شیخ ندا محمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی به روز یک‌شنبه مورخ 22 عقرب سال جاری، در یک مجلس تعارفی با شماری از استادان و مسوولین رهبری پوهنتون‌‌های کابل، علوم طبی، پولی تخنیک، تعلیم و تربیه، پوهنتون بین المللی افغان و جامعه تخصصات حضرت عبدالله بن مسعود (رضی الله عنه) دیدن نموده نظریات، خواست‌ها و پیشنهادات آن‌ها را پیرامون سیستم و نظام تحصیلی کشور استعماء نمود.

این مجلس که در تالار جدید پوهنتون کابل برگزار گردیه بود، ابتدا محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل ضمن خوش آمد گویی به حاضران، از حضور و ملاقات سرپرست وزارت تحصیلات عالی با استادان اظهار تشکری نموده و خواهان تدویر بیش‌تر این گونه ملاقات‌ها گردید.

دکتور عزیز نقش پوهنتون‌ها را در تربیه اشخاص مسلکی و متعهد به ارزش‌های اسلامی و ملی، مهم بیان کرد و افزود که چشم مردم و نظام به اینها است و اگر می‌خواهیم پیش‌رفت داشته باشیم باید نظام تحصیلی کشور تقویت گردد.

سپس محترم شیخ ندا محمد ندیم، سرپرست وزارت تحصیلات عالی کشور، مراتب خوشی و افتخار خود را از ملاقات و دیدار با استادان پوهنتون‌ و عالمان دین بیان نموده و تاکید نمود که دفتر او به روی استادان باز است و در آینده با آنها روی مسایل تحصیلی و آموزشی بیش‌تر صحبت و مجالس خواهد نمود. سرپرست وزارت تحصیلات هم‌چنان از استادان که کشور را ترک کرده اند تقاضا نمود که برگردند و در آبادی و تربیه نسل جوان کشور سهم بگیرند.

محترم لطف الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی نیز در این مجلس صحبت نموده و خواهان تقویت زیرساخت‌های علمی و تحصیلی کشور گردید.

در این مجلس هم‌چنان مسوولین پوهنتون‌های علوم طبی، پولی تخنیک، تعلیم و تربیه، پوهنتون بین المللی افغان و جامعه تخصصات حضرت عبدالله بن مسعود (رضی الله عنه) نیز هر کدام نوبه خود صحبت نموده، خواست‌ها و دیدگاه‌های شان‌را پیرامون مسایل و جزئیات نظام تحصیلی کشور با رهبری وزارت تحصیلات عالی کشور شریک نمودند.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۰:۵۸

کار عملی تفاهمنامه همکاری عقد شده پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل با اداره ملی ستندرد افغانستان آغاز گردید

پوهنوال آقامحمد ژکفر رئیس پوهنځی فارمسی با اساتید دیپارتمنت های ذیربط روز جهارشنبه 16 قوس ضمن ملاقات با هیات رهبری اداره ملی ستندرد از لابراتوارهای غذا و ادویه آن اداره نیز بازدید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۹:۱۹

بیش از 70 تن از محصلین برنامه (MS Word ) کمپیوتر را فرا گرفتند

بیش از 70 تن از محصلین طبقه ذکور و اناث از پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل، برنامه (MS Word ) کمپیوتر را که ازسوی آمریت انسجام خدمات محصلین دایر گردیده بود فرا گرفتند.  برای این محصلین در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۹:۱

جلسه شورای علمی پوهنتون کابل برگزار گردید

در این جلسه شورای علمی ابتدا محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون به اعضای جلسه خوش آمدید گفته و سپس روی موضوعات مهم علمی و تحصیلی پوهنتون از جمله برگزاری موفقانه امتحانات نهایی سمستر. . .

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل