بیست و چهار تن از استادان پوهنځیهای مختلف پوهنتون کابل کارگاه آموزشی «معرفی و تحلیل ارقام با استفاده از نرمافزار SPSS» را فرا گرفتند
بیست و چهار تن از استادان پوهنځیهای مختلف پوهنتون کابل کارگاه آموزشی «معرفی و تحلیل ارقام با استفاده از نرمافزار SPSS» را که ازسوی مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون کابل دایر گردیده بود روز چهار شنبه مورخ 1 ثور سال جاری فرا گرفتند و با حضور داشت رییس و معاون علمی پوهنتون کابل به آنها تصدیقنامه توزیع گردید.
پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل هنگام توزیع تصدیقنامه به اشتراک گنندگان این کارگاه آموزشی، ضمن تشکری از مسوولان مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون کابل گفت که برگزاری چنین برنامهها در پوهنتون کابل یک کار عالی و قدم مثبت است و باعث تحول علمی و اکادمیک در پوهنتون خواهد شد. پوهاند بابری ابراز امیدواری کرد که مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون کابل به یک مرکز جدی پژوهشی و تحقیقی تبدیل شود و کارهای بنیادی و اساسی برای بهبود کیفیت نظام تحصیلی کشور انجام دهد. رییس پوهنتون کابل گفت که نصاب آموزشی این مرکز باید ساخته شود و در بخشهای که ضرورت مبرم احساس میشود مطابق نصاب، برنامهها و کارگاههای علمی- تحقیقی راهاندازی گردد و این باعث پویایی کیفیت درسی و تحصیلی در پوهنتون خواهد شد.
در همین حال، پوهنوال فرید احمد طنین، استاد پوهنځی وترنری و آمر مرکز انکشاف مسلکی پوهنتون کابل میگوید که برگزاری اینگونه برنامهها و ورکشاپها در بخشهای مختلف ازسوی این مرکز ادامه خواهد یافت. به گفته آقای طنین، آگاهی و دسترسی به روش تحقیق معیاری، نشر مقالات علمی در ژورنالهای بین المللی و روش تدریس معیاری از جمله معضلات مبرم در نظام تحصیلی کشور است و برگزاری کارگاههای آموزشی در این راستا موثر و مفید خواهد بود. کارگاه آموزشی «معرفی و تحلیل ارقام با استفاده از نرمافزار SPSS» به مدت سه روز برای بیست و چهار تن از استادان پوهنځیهای مختلف پوهنتون کابل به هدف آموزش روش تحقیق، نشر مقالات علمی در ژورنالهای بین المللی و بهبود روشهای تدریس برگزار گردید بود.