یکی از استادان پوهنځی علوم اجتماعی بیش از یک هزار جلد از کتاب‌های شخصی خود را به کتاب خانه این پوهنځی اهدا نمود

tariq_admin
دوشنبه ۱۴۰۱/۸/۱۶ - ۱۶:۲۷
11

به تعداد 1018 جلد کتاب‌ با عناوین و موضوعات مختلف علمی و تاریخی ازسوی محترم پوهاند عصمت الله عثمانی، استاد پوهنځی علوم اجتماعی در حضورداشت محترم پوهاند محمد شفیع شریفی، معاون امور علمی پوهنتون کابل، رئیس و استادان پوهنځی علوم اجتماعی طی محفلی به کتاب خانه این پوهنځی اهدا گردید.

معاون امور علمی پوهنتون در این محفل ضمن تشکری و قدردانی از پوهاند عثمانی، این کار وی را سنت پسندیده و لطف بزرگ به حق پوهنځی علوم اجتماعی و محصلین این پوهنځی بیان کرده و ابراز امیدواری نمود که این کار استاد عثمانی الگو و سرمشق به دیگر استادان پوهنتون نیز گردد. پوهاند شریفی، ارزش معنوی کار پوهاند عثمانی را فوق العاده خواند و برای وی طول عمر و قرار سعادت و صحت آرزو نمود.

هم‌چنان محترم پوهاند عصمت الله عثمانی، استاد پوهنځی علوم اجتماعی از حضور معاون علمی پوهنتون در محفل اهدای کتاب‌ها ابراز سپاس‌گذاری نموده و هدف‌اش را از این کار غنی شدن کتاب خانه پوهنځی و استفاده محصلین از کتاب‌ها بیان کرده و علاوه نمود که این کتاب‌ها در عنوان‌ها و موضوعات مختلف علمی و آموزشی است و برای مطالعه موثر و مفید خواهد بود.

محترم پوهنمل محمد حسین احمدزی، رئیس پوهنځی علوم اجتماعی نیز این کار پوهاند عثمانی را نیک و شایسته خوانده و تاکید نمود که استاد کتاب‌های مهم و با ارزش را به کتاب خانه تسلیم نموده که برای استفاده کنندگان فایده مند خواهد بود و ما امیدواریم دیگر استادان نیز در این راه پیش‌گام شوند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۷ - ۹:۱۹
Background image

صدها تن از محصلان از کورس‌های ارتقای ظرفیت فارغ شدند

تعداد زیادی از محصلین پوهنتون کابل با استفاده از رخصتی‌های زمستانی، از کورس‌های کوتاه‌مدت ارتقای ظرفیت فارغ گردیدند.

این کورس‌ها در بخش‌های کمپیوتر، فن بیان، خطاطی، هوش مصنوعی، گرافیک. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۴۲
Background image

وزیر امور خارجه به محصلین سخنرانی کرد

در سمینار اصلاحی محصلین درپوهنتون کابل، محترم امیرخان متقی، وزیر امور خارجه ا.ا.ا، پیرامون سیاست خارجی، سیاست داخلی و دستاوردهای ا.ا.ا خطاب به محصلین سخنرانی نمود.

ایشان شریعت اسلامی،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۲ - ۹:۲۶
Background image

وزیر تحصیلات عالی به محصلان در مورد مقاصد شریعت سخنرانی کرد

در جریان سمینار اصلاحی، محترم وزیر تحصیلات عالی ا.ا.ا،شیخ الحدیث مولوی نداء محمد ندیم، برای حدود یک هزار تن از محصلان پوهنتون کابل و پوهنتون‌های امارتی و خصوصی زون مرکزی سخنرانی نمود.

. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: