کنفرانس روش‌های شناسایی، کنترول و تداوی بیماری Lumpy skin disease در پوهنتون کابل برگزار گردید

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۸ - ۱۵:۵۷
9pic

اخیرا گزارشات در مورد شیوع بیماری lumpy skin disease در جمعیت‌های گاو در ولایات مختلف کشور منتشر شده است. به همین دلیل کنفرانس زیر نام روش‌های شناسایی، کنترول و تداوی این بیماری ازسوی پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل و با اشتراک نمایندگان محترم وزارت زراعت، وزارت صحت عامه و شاروالی کابل داير گرديد.

در ابتدا پوهاند دوکتور شیرشاه سادات رئیس پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل، پیرامون موضوع صحبت نموده و از رسانه‌ها خواست آنچه که دراین کنفرانس در مورد این بیماری بیان می ‌شود به مردم آگاهی دهی نمایند.

سپس پوهنوال داکتر اسدالله صمدی استاد پوهنځی علوم وترنری معلومات علمی را در مورد بیماری lumpy skin disease  به اشتراک کنندگان ارائه نمود. آقای صمدی گفت که بیماری متذکره به انسان قابل انتقال نیست و در حیوانات نیز قابل تداوی است، وی افزود که واکسن‌ موثر علیه این بیماری در بازارهای جهانی وجود دارد و وزارت زراعت باید آنرا وارد کشور نماید.

در این کنفرانس، داکتر ابراهیم فروتن نماینده ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، ضمن تشکری از رهبری پوهنتون کابل بابت برگزاری این کنفرانس، در مورد واقعات بیماری متذکره در مناطق مختلف کشور و اقدامات وزارت زراعت معلومات ارائه کرد و گفت که آنان به زودی یک کمپاین سراسری واکسن این ویروس را در کشور آغاز می کنند.

همچنان داکتر نصیر احمد ستانکزی نماینده ریاست سرویلانس وزارت صحت عامه دراین کنفرانس گفت که اداره آنان آماده همکاری دراین زمینه با نهادهای زیربط می‎باشد. در اخیر استاد صمدی با جمع بندی نتایج این کنفرانس از رسانه‌ها خواست که در زمینه این ویروس، راه ‌های جلوگیری و تداوی آن به مردم آگاهی دهی نمایند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۳/۸ - ۸:۴۵
Background image

ورکشاپ سه‌ روزه جنریتیف "هوش مصنوعی" دایر شد

ورکشاپ تخنیکی سه‌ روزه "Generative AI" در پوهنځی ریاضیات پوهنتون کابل توسط ترینرهای مسلکی پوهنتون برګزار ګردید که شمار زیادی از استادان پوهنځی‌ های مختلف در آن حضور داشتند.

هدف ورکشاپ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۱۵:۲
Background image

برګزاری نشست آګاهی‌ دهی در برابر رسوم ناپسند

در پوهنتون کابل به‌منظور تطبیق بهتر و آګاهی‌ دهی عامه از فرمان صادر شده توسط امیرالمؤمنین شیخ الحدیث مولوي هبت الله اخندزاده حفظه‌الله و رعاه پیرامون جلوګیری از رسوم ناپسند نشست ویژه‌. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۳/۵ - ۱۰:۵۳
Background image

سیر علمی بوتانیکی محصلان صنوف دوم و سوم پوهنحی فارمسی

محصلان صنوف دوم و سوم دیپارتمنت فارمکوگنوزی پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل به رهنمایی استادان شان سیر علمی بوتانیکی را به ولایت لوګر و میدان وردګ انجام دادند.

در این سیر علمی، محصلین. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.