پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل افتتاح گردید

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۴ - ۱۲:۲۷
ku

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل ازسوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که استادان و محصلان این دیپارتمنت نیز حضور داشتند، روز سه شنبه مورخ 14 ثور سال جاری افتتاح و به بهره‌ برداری سپرده شد.

رییس پوهنتون کابل در مراسم افتتاح این پارک از زحمات و تلاش‌های آمر دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی، استادان و محصلان این دیپارتمنت که نقش اصلی را در ساختن این پارک داشتهاند اظهار قدردانی نموده و گفت که این کار شما الگو و رهنمای است برای دیگر پوهنځی‌ها و دیپارتمنت‌ها که چنین ابتکاراتی را از خود به‌ خرج دهند. پوهاند بابری، پاکی و نظافت و هم‌چنان نظم و انضباط را در پوهنتون‌ها ضرورت جدی و اصلی خواند و تاکید کرد که این کار با هم‌کاری و تلاش استادان و محصلان قابل حصول است. دکتور بابری وعده سپرد که در راستای انکشاف و نوآوری و هم‌چنان ساختن مکان‌های پاک و سبز در پوهنتون کابل از هیچ نوع تلاش دریغ نخواهد کرد.

قابل یاد آوری است که پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل با هزینه شخصی دکتور مستوره «عظیمی» آمر دیپارتمنت فرانسوی و در هم‌کاری بخش خدماتی پوهنتون کابل و مهندسی محصلان پوهنځی انجینیری این پوهنتون ساخته شده‌است.

دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۳:۵۷

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان در پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان شامگاه روز چهارشنبه مؤرخ ۱۵ ثور سال جاری مطابق با بیست و سوم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی رهبری پوهنځی شرعیات با حضور وزیر تحصیلات عالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۴ - ۱۲:۲۷

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل ازسوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که استادان و محصلان این دیپارتمنت نیز حضور. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح