وزیر تحصیلات عالی و سفیر جمهوری اسلامی ایران مقیم کابل با رییس پوهنتون کابل دیدار و روی موضوعات مورد نظر گفتگو نمودند

پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۳:۱۳
ku

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی و دکتر بهادر امینیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل و هیئت همراه ایشان به روز چهارشنبه ۲۳ سرطان سال جاری از پوهنتون کابل و با هیئت رهبری پوهنتون دیدار و روی موضوعات مورد نظر از جمله تقویه همکاری‌های علمی-فرهنگی میان رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران و وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل صحبت نمودند.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی، دکتر بهادر امینیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل و پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل در این دیدار در حالیکه معاونین امور علمی و امور محصلان پوهنتون نیز حضور داشتند، هر کدام ضمن ابراز خرسندی بابت فراهم شدن زمینه‌ی ملاقات و گفتگو، روی روابط و همکاری‌های علمی – فرهنگی، تقویه این همکاری‌ها و همچنان از سرگیری کار پروژه ساختمانی دیپارتمنت زبان و ادبیات دری که در حاشیه‌ی ملاقات از آن دیدن نیز کردند، صحبت نمودند. هر سه جانب در این دیدار دو کشور افغانستان و ایران را کشورهای دوست و دارای اشتراکات عمیق دینی، اقتصادی، تاریخی، اجتماعی و فرهنگی خوانده و به تقویه این همکاری‌ها و تقویه مناسبات علمی – فرهنگی میان نهادهای علمی و اکادمیک دو طرف تأکید ورزیدند.

وزیر تحصیلات عالی و رییس پوهنتون کابل پس از صحبت‌های سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران راجع به عدم وضاحت دلیل توقف کار ساختمانی دیپارتمنت زبان و ادبیات دری که ازسوی کشور ایران در پوهنتون کابل ساخته می‌شود، ضمن تشکر از همکاری کشور ایران در قسمت ساخت این تعمیر، به همکاری در حل چالش‌های قانونی و از سر گیری و تداوم کار ساختمانی آن، تأکید و تعهد ورزیدند.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۷:۲۲

روند واکسیناسیون محصلان نهادهای تحصیلات عالی در پوهنتون کابل آغاز گردید

دور دوم روند واکسیناسیون محصلان، استادان و کارمندان پوهنتون کابل جهت اتخاذ تدابیر برای شروع دروس حضوری پوهنتون به روز چهارشنبه مؤرخ 6 اسد سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۶:۱۲

برگزاری ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل برای ترویج صلح

ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل در راستای ترویج فرهنگ صلح به روز سه شنبه مورخ 5 اسد سال جاری با اشتراک تعداد از محصلین از پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل برگزار گردید.

این ورکشاپ. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۴ - ۱۶:۲۱

رییس پوهنتون کابل در ورکشاپ تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون اشتراک نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل به روز دوشنبه مورخ 4 اسد سال جاری در ورکشاپ "تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون کابل" که از سوی دیپارتمنت پیداگوژی پوهنځی روانشناسی و. . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح