لیلیه‌های جدید پوهنتون کابل افتتاح گردید

شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۲:۵
ku

در نشستی که به مناسبت هفته تعلیمات مسلکی و تحصیلات عالی به روز پنجشنبه ۶ جوزای سال جاری با حضورداشت محمد اشرف غنی رئیس جمهور کشور، هیات رهبری وزارت تحصیلات عالی، هیأت رهبری وزارت معارف و اداره مستقل تعلیمات تخنیکی و مسلکی و شماری از استادان در ارگ ریاست جمهوری دایر شد لیلیه‌های جدید پوهنتون کابل و تعدادی از پروژه های بخش تحصیلات عالی که آماده بهره برداری بودند، توسط مسوولان پوهنتون کابل و نهادهای ولایات که از طریق ویدیو کنفرانس در این نشست وصل بودند، افتتاح شد.

دکتور محمد اشرف غنی رئیس جمهور کشور با صحبت در این نشست در رابطه به تغییرات مثبت در وضعیت تحصیلات عالی کشور نسبت به هفت سال گذشته اشاره نموده گفت: " امروز از نگاه نسلی سیستم تحصیلات عالی ما یک تغییر بنیادی و سرتاسری نموده و نسل نو اداره برنامه‌های تحصیلات عالی را به دست گرفته است". در تحصیلات عالی در بخش های نصاب، زیربنا و سایر عرصه‌ها تغییرات مثبتی به میان آمده است که ما را برای برداشتن گام های بزرگتر آماده می سازد. وی گفت امروز باید هر عضو معارف و تحصیلات عالی منحیث یک شهروند در قبال کشور مسوولیت ها و وجایب خویش را ادا نمایند.

همچنان امرالله صالح معاون اول ریاست جمهوری نیز در این نشست روی بهبود کیفیت در نظام تحصیلات عالی و راه اندازی گفتمان‌ها در تحصیلات عالی کشور جهت شناخت و معرفی بهتر ارزش های وطن دوستی از سوی محصلان و تقویت حب الوطن و انگیزه دهی برای آنان صحبت نمود.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی ضمن قدردانی از حمایت‌های همه جانبه دکتور محمد اشرف غنی رئیس جمهور کشور در راستای پیشرفت و ترقی نظام تحصیلی کشور، روی برنامه‌ها، اولویت های کاری و نیازمندی های افغانستان در عرصه تحصیلات عالی صحبت نمود.

وی افزود وزارت تحصیلات عالی در سال جاری یک سلسله برنامه هایی را روی دست دارد تا کیفیت آموزش در نهاد های تحصیلات عالی را ارتقا داده و نظام تحصیلی را بسوی شاگرد محوری و تحقیق محوری سوق دهد که در این قسمت هیات رهبری این وزارت برای تحول بنیادی و اصلاحات اساسی مصمم می باشند.

وزیر تحصیلات عالی در ادامه گفت که یکی از مهمترین برنامه های امروز ما در این نشست، رونمایی۶۵ نصاب تحصیلی رشته‌های مختلف است که بر اساس نیازمندی های جامعه با درنظر داشت معیارهای جهانی بازنگری و انکشاف داده شده اند و قرار است الی اخیر سال جاری، ۹۰ نصاب تحصیلی دیگر نیز بازنگری و رونمایی گردد.

وی همچنان در رابطه به دیگر برنامه ها و اولویت های این اداره منجمله برگزاری برنامه های مشترک ماستری، ارزیابی نهادهای تحصیلات عالی خصوصی، طراحی خدمات محصلان، حکومتداری الکترونیک و سایر برنامه‌ها معلومات ارایه نموده از رهبری دولت خواست تا در کنار حمایت در تطبیق این برنامه‌ها در زمینه افزایش بودجه و ایجاد شهرک های رهایشی برای استادان همکاری و حمایت نمایند.

در این نشست فلم کوتاه که حاکی از دستآوردها، برنامه‌ها و پروژه‌های وزارت تحصیلات عالی بود، نیز به نمایش گذاشته شد.

در اخیر این نشست بنا بر هدایت محمد اشرف غنی رییس جمهور کشور تعدادی از پروژه هایی که آماده بهره برداری بودند، توسط مسوولان ولایات که از طریق ویدیو کنفرانس در نشست یاد شده وصل بودند افتتاح شد.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل روز سه شنبه مورخ 25 جوزای سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست، رییسان پوهنځی‌ها و سایر اعضای. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۲:۳۹

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی، پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند محمد رسول باوری معین اسبق و سرپرست وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ، استاد پوهنځی علوم اجتماعی . . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح