دیدار رهبری پوهنتون کابل از ساحه باستانی بالاحصار جهت فراهم آوری زمینه‌های ارتقای دانش مسلکی استادان و محصلین

tariq_admin
Mon, Sep 19 2022 11:36 AM
تصویر

رئیس پوهنتون کابل باهیئت همراه‌اش به هدف ارتقای دانش مسلکی استادان و محصلین این نهاد علمی، به روز یک‌شنبه مورخ 27 سنبله سال جاری، از ساحه باستانی بالاحصار کابل دیدار کرده و با مسوولان پروژه بازسازی و مرمت‌کاری این ساحه گفت‌وگو کرده است.

در این دیدار دکتور آرش بوستانی، مسوول عمومی پروژه بازسازی، کندن‌کاری و مرمت‌کاری بالاحصار کابل، دکتور علی شجاعی، متخصص دوره اسلامی و دکتور بابک رفیعی، متخصص ادوار تاریخی درباره این ساحه باستانی به هیأت رهبری پوهنتون کابل معلومات ارایه کردند.

در همین حال، دکتور اسامه عزیز رئیس پوهنتون، با اشاره به اهمیت این معلومات گفت که بازدید از ساحات تاریخی و باستانی ما را با گذشته تاریخی کشور پیوند می‌دهد، وی افزود که پوهنتون کابل آماده است در بخش کندن کاری و مرمت‌کاری در ساحه بالاحصار کابل با مسوولان مربوطه از طریق استادان و محصلین هم‌کاری کند.

گفتنی‌ست که هم‌ اکنون 20 تن از محصلین پوهنځی‌های انجینیری و علوم اجتماعی پوهنتون کابل در بخش پروژه کندن‌کاری و مرمت‌کاری بالاحصار کابل عملا کار می‌کنند.

قدامت منطقه تاریخی بالاحصار کابل به قرن پنجم میلادی برمی‌گردد، به گفته باستان‌شناسان افغان، سابقه تاریخی این قلعه به پیش از اسلام برمی‌گردد و قلعه‌ای است که بر فراز تپه‌ای در دامنه کوه شیر دروازه در جنوب شرق شهر کابل ساخته شده است.

Wed, Oct 05 2022 2:56 PM

رئیس پوهنتون از روند ارزیابی کیفیت ادویه در مینی لب پوهنځی فارمسی دیدن نمود

محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل و معاونین ریاست به روز چهارشنبه مورخ 13 میزان سال جاری، از جریان دور سوم ارزیابی کیفیت ادویه و آموزش محصلین در لابراتوار مینی لب پوهنځی فارمسی. . .

Sun, Oct 02 2022 9:45 AM

به صد تن از محصلین پوهنتون کابل سمینار آگاهی دهی در باره قوانین مالیاتی برگزار گردید

این سمینار ازسوی ریاست عمومی عواید وزارت مالیه و با هماهنگی آمریت انسجام خدمات محصلان پوهنتون کابل برای صد تن از محصلین در باره قوانین مالیاتی، طرزالعمل‌ها، رهنمودها، لوایح، سیستم‌ها و. . .

Sat, Oct 01 2022 1:43 PM

آغاز دور سوم ارزیابی کیفیت ادویه در مینی لب پوهنځی فارمسی

براساس تفاهمنامه امضاء شده میان پوهنتون کابل و دفتر پارتیسیپ، دور سوم ارزیابی کیفیت ادویه در لابراتوارهای مینی لب پوهنځی فارمسی به روز شنبه مورخ 9 میزان سال جاری با حضور رئیس پوهنځی،. . .

سخنرانی محترم پوهنمل دوکتور محمود آریوبی، رئیس پوهنځی هنرهای زیبا در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل