امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و اداره عالی تفتیش

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۲ - ۱۶:۴۳
ku

تفاهم‌نامه‌ی به منظور همکاری‌ مسلکی کادر متخصص پوهنتون کابل در زمینه تفتیش، ارتقای ظرفیت کارمندان اداره عالی تفتیش و فراهم نمودن زمینه‌های کارآموزی برای محصلین پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مورخ 22 سرطان سال جاری ازسوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل و سید بلال هاشمی، معاون اداره عالی تفتیش به امضا رسید.

رییس پوهنتون کابل هنگام امضای این تفاهم‌نامه گفت که نکات مثبت و کلیدی در این تفاهم‌نامه وجود دارد و این می‌تواند میزان همکاری‌ها میان پوهنتون کابل و اداره عالی تفتیش را بلند ببرد. پوهاند بابری تاکید نمود که پوهنتون کابل با توجه به ظرفیت علمی و اکادمیک که دارد آماده هرنوع همکاری در روشنایی مفادات این تفاهم‌نامه با اداره عالی تفتیش می‌باشد. وی تصریح نمود که دراین تفاهم‌نامه خواسته‌ها و تعهدات مهم علمی و اکادمیک گنجانیده شده و با اجرایی شدن آن‌ها ادارات نام‌برده می‌توانند از ظرفیت‌های یک‌دیگر سود ببرند. رییس پوهنتون کابل هم‌چنان بیان داشت که تفتیش برای بهتر شدن کار و اجراآت در اداره‌های دولتی و برجسته ساختن ابتکارات و دستآوردها یک ضرورت مبرم و مسلم است و رهبری پوهنتون کابل دراین راستا با اداره عالی تفتیش همکار است و از پیشنهادات و نقطه نظرات آن‌ها حمایت می‌کند.

متقابلا سید بلال هاشمی، معاون در امور تفتیش عمل‌کرد و تفتیش تکنالوژی معلوماتی اداره عالی تفتیش افغانستان با اظهار تشکری و قدردانی از همکاری و حمایت رییس پوهنتون کابل گفت که برای امضای این تفاهم‌نامه بهتر از پوهنتون کابل دیگر اداره وجود نداشت و به همین دلیل اداره عالی تفتیش تلاش کرد تا این تفاهم‌نامه را با پوهنتون کابل امضا کند. آقای هاشمی تاکید نمود که امضای این تفاهم‌نامه زمینه همکاری‌ها و هم‌چنان استفاده از ظرفیت‌ها میان دو اداره را افزایش می‌دهد.

قابل یادآوری است که براساس مفاد این تفاهم‌نامه اداره عالی تفتیش برنامه های کارآموزی را برای محصلان پوهنځی‌های اقتصاد، کمپیوتر ساینس، انجینری، اداره و پالیسی عامه و حقوق و علوم سیاسی و هم‌چنان زمینه انجام کارهای علمی و پروژه‌های تحقیقاتی را برای محصلان پوهنتون کابل با در نظرداشت پالیسی و اسناد تقنینی این اداره فراهم می‌سازد.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۷:۲۲

روند واکسیناسیون محصلان نهادهای تحصیلات عالی در پوهنتون کابل آغاز گردید

دور دوم روند واکسیناسیون محصلان، استادان و کارمندان پوهنتون کابل جهت اتخاذ تدابیر برای شروع دروس حضوری پوهنتون به روز چهارشنبه مؤرخ 6 اسد سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۶:۱۲

برگزاری ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل برای ترویج صلح

ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل در راستای ترویج فرهنگ صلح به روز سه شنبه مورخ 5 اسد سال جاری با اشتراک تعداد از محصلین از پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل برگزار گردید.

این ورکشاپ. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۴ - ۱۶:۲۱

رییس پوهنتون کابل در ورکشاپ تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون اشتراک نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل به روز دوشنبه مورخ 4 اسد سال جاری در ورکشاپ "تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون کابل" که از سوی دیپارتمنت پیداگوژی پوهنځی روانشناسی و. . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح