کمیتۀ آموزش الکترونیکی

انکشاف تکنالوژی دیجیتلی در بررسی از پروسۀ آموزش، سبب به میان آمدن محیط چهارمی آموزش گردیده است. در گذشته دانشمندان تعلیم و تربیه، محیط‌های آموزشی را به سه بخش تقسیم کرده بودند که شامل محیط خانواده، محیط آموزشگاه (مکتب و مؤسسۀ تحصیلی) و اجتماع مربوط فرد می‌گردید؛ اما امروز محیط چهارمی نیز در عرصۀ آموزش مطرح گردیده است که همانا «محیط آموزش مجازی» با استفاده از تکنالوژی دیجیتالی است.

وزارت تحصیلات عالی به منظور همگام شدن با کاروان علوم و فنون جهانی اقدام به شامل ساختن تکنالوژی دیجیتالی و تکنالوژی معاصر برای بهتر ساختن به بررسی از پروسۀ آموزش نموده است تا باشد با به‌کارگیری از تکنالوژی دیجیتالی، جهشی در نظام آموزش سنتی صورت گیرد و بعد از این‌که تجربۀ استفاده از تکنالوژی دیجیتالی به مرحلۀ کمال رسید، آنگاه فرصت‌های آموزشی را در اقصی نقاط کشور برای همۀ آن‌هایی‌که بنابر محدودیت زمانی و مکانی نمی‌توانند بررسی از پروسۀ آموزش را در صنف‌های تنظیم شده به پیش ببرند، به صورت آنلاین میسر خواهد ساخت. کسب دانش به صورت آنلاین، شاگردمحور است.

آموزش الکترونیک مستلزم کاربرد تکنالوژی دیجیتالی، سواد و مهارت لازم در مورد نحوۀ کاربرد تکنالوژی و برنامه‌های منظم ظرفیت‌سازی برای کادرهای علمی، محصلان و کارمندان نهادهای تحصیلات عالی است.

نصابی که به منظور آموزش الکترونیک در نهادهای تحصیلات عالی کشور طرح شده است، به صورت یکسان و هماهنگ تطبیق می‌شود. کمیتۀ آموزش الکترونیکی در اوایل سال ۱۳۹۶ در پوهنتون کابل تحت نظارت مستقیم معاون علمی ایجاد گردید.

گالری رسانه

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.