کنفرانس علمی خطرات و روش های مبارزه علیه بیماری تب کانگو در پوهنتون کابل دایر گردید
پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل نظر به مسئولیت های ملی و مسلکی خویش کنفرانس علمی خطرات و راه های مبارزه علیه بیماری های زونوز بویژه تب کانگو را به روز چهارشنبه، مورخ 24 جوزای سال جاری دایر نمود. هدف کلی این کنفرانس را افزایش سطح آگاهی عامه در مورد بیماری های زونوز و انتشار پیام های صحی به جامعه تشکیل میداد.
در این کنفرانس 44 مدیر مکاتب دولتی شهر کابل، 22 آمر ناحیه و 22 نماینده گذر شاروالی کابل، 70 قصاب و پوست فروش، نماینده های اتحادیه گاوداران، اتحادیه لبنیات، مسئولین وزار صحت عامه، وزرات زراعت و مالداری، حج و اوقاف، تحصیلات، معارف، شاروالی کابل، سازمان زراعت و خوراکه ملل متحد، سازمان صحی جهان، پوهنتون طبی ابوعلی سینای کابل و رسانه های صوتی و تصویری دعوت شده بودند.
محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل در این کنفرانس گفت که پوهنتون ها در کنار تربیه و آموزش محصلین وظیفه تحلیل و بررسی مشکلات جامعه و پیدا کردن راه حل ها به آنرا نیز دارند و این کنفرانس یکی از نمونه های آن می باشد.
محترم مولوی صدراعظم عثمانی، معاون وزارت زراعت و مالداری، ضمن مفید خواندن همچو کنفرانس ها، از نهادهای ذیربط خواست که در این راستا بیشتر کار کنند.
محترم داکتر فخر الدین ستانکزی، مسئول کمیته ملی زونوز وزارت صحت عامه در این کنفرانس از مردم خواست که به توصیه های صحی این وزارت در مورد بیماری تب کانگو توجه جدی نمایند.
در این کنفرانس پریزنتشن های مشخص در باره بیماری زونوز بویژه تب کانگو و بیماری سگ دیوانه و روش های انتقال، کنترول و جلوگیری آنها ازسوی محترم پوهنوال داکتر اسدالله صمدی و محترم پوهاند دکتور نور محمد ایوبی، استادان پوهنځی علوم وترنری برای اشتراک کنندگان ارائه گردید.
در پنل دوم این کنفرانس اعضای هیئت علمی ضمن بحث روی بیماری تب کانگو به پرسش های اشتراک کنندگان نیز پاسخ ارائه نمودند.