کمیتۀ آموزش الکترونیکی
انکشاف تکنالوژی دیجیتلی در بررسی از پروسۀ آموزش، سبب به میان آمدن محیط چهارمی آموزش گردیده است. در گذشته دانشمندان تعلیم و تربیه، محیطهای آموزشی را به سه بخش تقسیم کرده بودند که شامل محیط خانواده، محیط آموزشگاه (مکتب و مؤسسۀ تحصیلی) و اجتماع مربوط فرد میگردید؛ اما امروز محیط چهارمی نیز در عرصۀ آموزش مطرح گردیده است که همانا «محیط آموزش مجازی» با استفاده از تکنالوژی دیجیتالی است.
وزارت تحصیلات عالی به منظور همگام شدن با کاروان علوم و فنون جهانی اقدام به شامل ساختن تکنالوژی دیجیتالی و تکنالوژی معاصر برای بهتر ساختن به بررسی از پروسۀ آموزش نموده است تا باشد با بهکارگیری از تکنالوژی دیجیتالی، جهشی در نظام آموزش سنتی صورت گیرد و بعد از اینکه تجربۀ استفاده از تکنالوژی دیجیتالی به مرحلۀ کمال رسید، آنگاه فرصتهای آموزشی را در اقصی نقاط کشور برای همۀ آنهاییکه بنابر محدودیت زمانی و مکانی نمیتوانند بررسی از پروسۀ آموزش را در صنفهای تنظیم شده به پیش ببرند، به صورت آنلاین میسر خواهد ساخت. کسب دانش به صورت آنلاین، شاگردمحور است.
آموزش الکترونیک مستلزم کاربرد تکنالوژی دیجیتالی، سواد و مهارت لازم در مورد نحوۀ کاربرد تکنالوژی و برنامههای منظم ظرفیتسازی برای کادرهای علمی، محصلان و کارمندان نهادهای تحصیلات عالی است.
نصابی که به منظور آموزش الکترونیک در نهادهای تحصیلات عالی کشور طرح شده است، به صورت یکسان و هماهنگ تطبیق میشود. کمیتۀ آموزش الکترونیکی در اوایل سال ۱۳۹۶ در پوهنتون کابل تحت نظارت مستقیم معاون علمی ایجاد گردید.