پیام رئیس پوهنځی

الحمدلله وحده و الصلواة و السلام علي من لا نبي بعده

دنیای امروز عصر تبادل اطلاعات است، در اثر سعی و تلاش دانشمندان و متخصصین در رشته مخابرات و تکنالوژی معلوماتی جهان تبدیل به یک دهکده شده است، کشور عزیز ما افغانستان نیز در طی دو دهه گذشته به نحوی با این کاروان رشد و پیشرفت بشری همگام  شده است، اما هنوزهم به همان تعبیر معروف "خلاء دیجیتل" در جامعه ما وجود دارد، هنوزهم اشد نیاز برای تربیه کادرهای مسلکی و متخصص در این سکتور حس می شود، تا این "خلاء" موجود را کاهش دهد، پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی با تلاش های مستمر خویش می کوشد تا جامعه ما در این سکتور از کاروان پيشرفت جامعه بشری عقب نماند.

از جانب دیگر استفاده  از تکنالوژی معلوماتی در تمامی عرصه های زندگی اعم از اقتصاد، تجارت، امنیت، حکومت داری، صحت و  تحصیل یک نیاز مبرم بوده و به جرات میتوان گفت کمتر بخش از زندگی ما است که از تاثیر تکنالوژی معلوماتی بیرون بوده باشد. بنابر این برای عام شدن استفاده و تطبیق تکنالوژی در عرصه های مختلف زندگی،  پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی خود را در این امر متعهد و مسوول می داند.

پوهنځی در تربیه کادرهای مسلکی و ارزش ګرا متعهد بوده و میخواهد محصلان خلاق، مبتکر و اندیشمند را  با روحیه وطن دوستی، حفاظت از ارزش های ملی و دینی، خدمت به خلق و حس همکاری تربیت و به جامعه تقدیم بدارد.

پوهنځی با در نظر داشت شرایط و امکانات محدود دست داشته خویش تنها نهاد علمی در کشور است که در رشته مخابرات کادرهای مسلکی به سویه لیسانس را تربیه و تقدیم جامعه نموده است و فارغان آن بر علاوه ادارات و نهادهای دولتی در سکتور خصوصی در بخش مخابرات و تکنالوژی معلوماتی مانند شرکت های فراهم کننده خدمات موبایل و شرکت های فراهم کننده انترنت مصروف کار اند و از این طریق مصدر خدمت به فامیل و جامعه خویش  اند.

گالری رسانه

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی