نشست علمی مشترک میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران تدویر یافت

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۴ - ۱۴:۳۵
ku

نشست علمی مشترک به روز یک‌شنبه مؤرخ ۳ حوت سال جاری میان استادان و تعدادی از دانشجویان دوره دکتری و ماستری پوهنتون کابل و استادان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی جمهوری اسلامی ایران به صورت آنلاین تدویر یافت.این نشست به صورت ارتباط مجازی (آنلاین) تحت عنوان بررسی «زبان‌شناسی شناختی در علوم ادبی و زبانی» در تالار شورای علمی پوهنتون برگزار گردیده و برای دوره‌های بعدی نیز ادامه خواهد داشت.

مباحث، گفتگو و پرس‌وجوی مفید و رهگشای علمی میان اشتراک کنندگان طرفین صورت گرفته و همچنان ازسوی طرفین به دوام این نشست‌ها و تدویر برنامه‌های مشترک بیشتر تأکید ورزیده شد.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح