مراسم فاتحه عمومی شهدای حادثه دوازدهم عقرب پوهنتون كابل برگزار گرديد

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۱۷:۲۳
یبشسیبث

مراسم فاتحه‌ عمومی شهدای حادثه دوازدهم عقرب پوهنتون کابل تحت عنوان «یادبود از شهدای علم و معرفت» به روزسه شنبه مؤرخ ۲۰ عقرب سال جاری با حضور خانواده‌ها و بازماندگان شهدای این حادثه، حامد‌کرزی رئیس جمهور پیشین و داکتر عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی کشور، دکتور عباس بصیر نامزد وزیر وزارت تحصیلات عالی، معینان و رؤسای ادارات مرکزی این وزارت، نامزدوزیر وزارت ارشاد، حج و اوقاف، پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، رؤسا و استادان سه پوهنتون‌ مرکزی کشور، معین وزارت صحت عامه و نماینده‌های وزارت کار و امور اجتماعی، شهدا و معلولین و تعدادی از دیگر ادارات دولتی، بعضی از وکلای مجلس نمایندگان افغانستان، رؤسای پوهنځی‌ها، استادان، رئیس و اعضای اتحادیه محصلان و هزاران محصل در پوهنتون کابل برگزار گردید.

رئیس شورای عالی مصالحه ملی، نامزد وزیر وزارت تحصیلات عالی، رؤسای پوهنتون‌های علوم طبی کابل و پولیتخنیک، تعدادی از رؤسای پوهنځی‌ها و استادان پوهنتون کابل، و نماینده خانواده‌های شهدا با سخنراني در اين مراسم كه در محوطه پوهنځی فارمسی تدوير يافته بود هركدام ضمن محكوميت و تقبيح جدي اين حادثه جاهلانه و كوردلانه، به روح شهدا اتحاف دعا و با خانواده‌هاي شهدا و زخميان و همچنان با خانواده پوهنتون كابل، جامعه اکادمیک و خانواده تحصیلات عالی کشور اظهار همدردي و غم‌شريكي کرده از خداوند براي شهدا بهشت برين و براي زخميان آن حادثه صحت عاجل استدعا نمودند. این سخنرانان هرکدام به اهمیت علم و دانش، جدیت و استواری در تعقیب مسیر درس و معرفت، باورمندی به آینده‌ی روشن، مسئولیت پذیری مسئولان امنیتی و امیدواری به تأمین صلح پایدار در افغانستان تأکید ورزیده و از محصلان پوهنتون کابل و همه محصلان پوهنتون‌های کشور خواستند تا «بدون تسلیم‌پذیری» و با «روحیه بلند مبتنی بر امیدواری به آینده»، «به خشونت، نا امنی، تنگ‌نظری و جاهلیت دشمنان قصی‌القلب کشور نه» گفته به دروس و ادامه تحصیلات خویش مصمم‌تر و با اراده‌تر از پیش حاضر گردند و مسیر دانایی و پویایی را ادامه دهند.

رهبری پوهنتون کابل ضمن اتحاف دعا به روح شهدا و عرض تسلیت به خانواده‌های گرامی آنان، و استدعای شفا برای زخمیان حادثه دوازدهم عقرب پوهنتون کابل، از همه اشتراک کنندگان، محصلان عزیز که در مراسم حضور یافتند و تمام مردم، نهادها و پوهنتون‌های ملی و خارجی که از طریقه‌های گوناگون به شکل حضوری و یاهم با ارسال پیام اظهار غمشریکی کردند صمیمانه سپاسگزاری نموده، ازخداوند برایشان اجر و پاداش نیک مسئلت دارند.

اين مراسم که ساعت ۹ قبل از ظهر با تلاوت آیات الهام‌بخش کلام‌الله مجید آغاز گردیده بود، بعد از اداء فاتحه‌ی هزاران محصل پوهنتون کابل و سایر اشتراک کنندگان، به ساعت ۱۲:۳۰ ظهر با دعاعیه خیر و فلاح کشور خاتمه یافت.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۳۰ - ۱۳:۸

محترم محمد اشرف غیرت به‌حیث رییس پوهنتون کابل معرفی گردید

طی محفل محترم محمد اشرف غیرت، ازسوی محترم روح الله روحانی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی و عبادالله وقاص، رییس دفتر وزارت تحصیلات عالی در حالی‌که محترم پوهاند دکتور محمد عثمان بابری،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۹:۲۳

رییس پوهنتون کابل با رییس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) دیدار نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل با محترم نجیب‌الله سیاوش رئیس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) در ریاست پوهنتون دیدار و روی برنامه‌های همکاری‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۴ - ۱۷:۱۳

امتحان کانکور سال ۱۴۰۰ حوزه کابل در پوهنتون کابل برگزار گردید

روند اخذ امتحان کانکور سال 1400 حوزه کابل، روز پنج‌شنبه مؤرخ 14 اسد سال روان با حضور داکتر عباس بصیر، وزیر تحصیلات عالی کشور، پوهاند دکتور محمد عثمانی بابری، رییس پوهنتون کابل و پوهاند. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل