مراسم فاتحه عمومی شهدای حادثه دوازدهم عقرب پوهنتون كابل برگزار گرديد

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۸/۲۰ - ۱۷:۲۳
یبشسیبث

مراسم فاتحه‌ عمومی شهدای حادثه دوازدهم عقرب پوهنتون کابل تحت عنوان «یادبود از شهدای علم و معرفت» به روزسه شنبه مؤرخ ۲۰ عقرب سال جاری با حضور خانواده‌ها و بازماندگان شهدای این حادثه، حامد‌کرزی رئیس جمهور پیشین و داکتر عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی کشور، دکتور عباس بصیر نامزد وزیر وزارت تحصیلات عالی، معینان و رؤسای ادارات مرکزی این وزارت، نامزدوزیر وزارت ارشاد، حج و اوقاف، پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئیس و معاونین ریاست پوهنتون کابل، رؤسا و استادان سه پوهنتون‌ مرکزی کشور، معین وزارت صحت عامه و نماینده‌های وزارت کار و امور اجتماعی، شهدا و معلولین و تعدادی از دیگر ادارات دولتی، بعضی از وکلای مجلس نمایندگان افغانستان، رؤسای پوهنځی‌ها، استادان، رئیس و اعضای اتحادیه محصلان و هزاران محصل در پوهنتون کابل برگزار گردید.

رئیس شورای عالی مصالحه ملی، نامزد وزیر وزارت تحصیلات عالی، رؤسای پوهنتون‌های علوم طبی کابل و پولیتخنیک، تعدادی از رؤسای پوهنځی‌ها و استادان پوهنتون کابل، و نماینده خانواده‌های شهدا با سخنراني در اين مراسم كه در محوطه پوهنځی فارمسی تدوير يافته بود هركدام ضمن محكوميت و تقبيح جدي اين حادثه جاهلانه و كوردلانه، به روح شهدا اتحاف دعا و با خانواده‌هاي شهدا و زخميان و همچنان با خانواده پوهنتون كابل، جامعه اکادمیک و خانواده تحصیلات عالی کشور اظهار همدردي و غم‌شريكي کرده از خداوند براي شهدا بهشت برين و براي زخميان آن حادثه صحت عاجل استدعا نمودند. این سخنرانان هرکدام به اهمیت علم و دانش، جدیت و استواری در تعقیب مسیر درس و معرفت، باورمندی به آینده‌ی روشن، مسئولیت پذیری مسئولان امنیتی و امیدواری به تأمین صلح پایدار در افغانستان تأکید ورزیده و از محصلان پوهنتون کابل و همه محصلان پوهنتون‌های کشور خواستند تا «بدون تسلیم‌پذیری» و با «روحیه بلند مبتنی بر امیدواری به آینده»، «به خشونت، نا امنی، تنگ‌نظری و جاهلیت دشمنان قصی‌القلب کشور نه» گفته به دروس و ادامه تحصیلات خویش مصمم‌تر و با اراده‌تر از پیش حاضر گردند و مسیر دانایی و پویایی را ادامه دهند.

رهبری پوهنتون کابل ضمن اتحاف دعا به روح شهدا و عرض تسلیت به خانواده‌های گرامی آنان، و استدعای شفا برای زخمیان حادثه دوازدهم عقرب پوهنتون کابل، از همه اشتراک کنندگان، محصلان عزیز که در مراسم حضور یافتند و تمام مردم، نهادها و پوهنتون‌های ملی و خارجی که از طریقه‌های گوناگون به شکل حضوری و یاهم با ارسال پیام اظهار غمشریکی کردند صمیمانه سپاسگزاری نموده، ازخداوند برایشان اجر و پاداش نیک مسئلت دارند.

اين مراسم که ساعت ۹ قبل از ظهر با تلاوت آیات الهام‌بخش کلام‌الله مجید آغاز گردیده بود، بعد از اداء فاتحه‌ی هزاران محصل پوهنتون کابل و سایر اشتراک کنندگان، به ساعت ۱۲:۳۰ ظهر با دعاعیه خیر و فلاح کشور خاتمه یافت.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۶ - ۱۵:۱۲

معاون وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با هیئت رهبری پوهنتون کابل دیدار و با گذاشتن اکلیل گل در محل واقعه المناک دوازدهم عقرب با خانواده پوهنتون کابل اظهار غمشریکی نمود

محترم سعید خطیب‌زاده معاون وزیر و سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران، دکتر بهادر امینیان سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل و هیئت همراه شان به روز چهارشنبه مؤرخ ۶ قوس سال جاری با. . .

سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۴ - ۱۲:۳۸

برنامه آموزش چگونگی استفاده از سیستم مدیریت آموزشی تحصیلات عالی (HELMS) برای محصلان صنوف اول و سایر محصلین در پوهنتون کابل راه اندازی گردید

برنامه آموزش استفاده از سیستم مدیریت آموزشی تحصیلات عالی (HELMS) به هدف آشنایی محصلان صنوف اول و سایر محصلانی که با چگونگی استفاده‌ از آن بلدیت ندارند، به روز شنبه مؤرخ ۱ قوس سال جاری. . .
پنجشنبه ۱۳۹۹/۸/۲۲ - ۱۱:۱۵

سپاس‌گزاری پوهنتون کابل به مناسبت هم‌دردی جامعه‌ی تحصیلی

به مناسبت رویداد خونین ۱۲ عقرب پوهنتون کابل که شماری شهید و مجروح برجای گذاشت، پیام‌های هم‌دردی از سوی تعدادی از موسسه‌های تحصیلات عالی دولتی و خصوصی و شخصیت‌های علمی به این پوهنتون. . .