محفل نظر خواهی در مورد نصاب برنامه ماستری جدید التاسیس در پوهنځی علوم اجتماعی برگزار گردید

tariq_admin
یکشنبه ۱۴۰۱/۸/۲۹ - ۱۶:۳۱
125

طی محفلی در مورد نصاب برنامه ماستری افغانستان شناسی که تازه در پوهنځی علوم اجتماعی پوهنتون کابل ایجاد شده است، نظر خواهی صورت گرفت و کارشناسان و متخصصان نظریات و پیشنهادات شانرا در مورد نصاب، مفردات و مضامین درسی این برنامه ماستری با مسوولین شریک نمودند.

در این محفل محققان و کارشناسان از وزارت‌ خانه‌های امور خارجه، اطلاعات و فرهنگ، معارف، اکادمی علوم، پوهنتون تعلیم و تربیه و رئیسان پوهنځی‌های مرتبط با رشته از پوهنتون کابل، اشتراک کرده بودند.

این محفل ابتدا با تلاوت قرآن عظیم الشان آغاز گردیده و سپس محترم پوهاند عصمت الله عثمانی، استاد پوهنځی علوم اجتماعی از حضور رئیس پوهنتون و مهمانان حاضر در برنامه اظهار تشکری نموده و ایجاد این برنامه ماستری را مهم خوانده و پیرامون اهمیت آن به سخنرانی پرداخت.

در این محفل محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل ضمن سخنرانی پیرامون موضوع، از مسوولین پوهنځی علوم اجتماعی که در راستای ایجاد این برنامه ماستری تلاش نموده اند سپاس‌گذاری نمود و یاد آور گردید که تحصیلات عالی به تحقیقات و کارهای علمی وابسته است و پوهنتون کابل مصمم است که در حوزه‌های مختلف از جمله تاریخ و گذشته علمی و معنوی کشور، کدرهای محقق و متخصص تربیت نماید.

در این محفل محترم داکتر فاروق اعظم، مشاور ارشد وزارت انرژی و آب، ضمن صحبت پیرامون ضرورت ایجاد برنامه ماستری افغانستان شناسی، تاکید نمود که این کار با ارزش و با اهمیت است؛ زیرا در این برنامه تاریخ و ساختارهای جامعه افغانستان مورد تحقیق و بررسی علمی قرار می‌گیرد.

در قسمت آخر محفل، اشتراک کنندگان هرکدام به نوبه خود پیرامون نصاب و مفردات این برنامه ماستری دیدگاه‌ها و پشنهادات شانرا مطرح نمودند که توسط کمیته موظف یاداشت برداری گردید تا در راستای غنی شدن نصاب فوق مورد استفاده قرار گیرد.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۷ - ۱۰:۵۸

کار عملی تفاهمنامه همکاری عقد شده پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل با اداره ملی ستندرد افغانستان آغاز گردید

پوهنوال آقامحمد ژکفر رئیس پوهنځی فارمسی با اساتید دیپارتمنت های ذیربط روز جهارشنبه 16 قوس ضمن ملاقات با هیات رهبری اداره ملی ستندرد از لابراتوارهای غذا و ادویه آن اداره نیز بازدید. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۹:۱۹

بیش از 70 تن از محصلین برنامه (MS Word ) کمپیوتر را فرا گرفتند

بیش از 70 تن از محصلین طبقه ذکور و اناث از پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل، برنامه (MS Word ) کمپیوتر را که ازسوی آمریت انسجام خدمات محصلین دایر گردیده بود فرا گرفتند.  برای این محصلین در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۹/۱۶ - ۹:۱

جلسه شورای علمی پوهنتون کابل برگزار گردید

در این جلسه شورای علمی ابتدا محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون به اعضای جلسه خوش آمدید گفته و سپس روی موضوعات مهم علمی و تحصیلی پوهنتون از جمله برگزاری موفقانه امتحانات نهایی سمستر. . .

البوم تصاویر صحن زیبا پوهنتون کابل بعد از باران ملایم و زیبا

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل