شورای فارغان پوهنتون کابل ایجاد و از مسئولان قبلی اتحادیه محصلان پوهنتون تقدیر گردید

شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - ۱۶:۳۶
ku

اتحادیه محصلان پوهنتون کابل به روز پنج‌شنبه مؤرخ ۲۵ جدی سال جاری طی یک مراسم که با حضور معاون امور محصلان پوهنتون کابل، استادان، محصلان و اعضای این اتحادیه در تالار همایش‌های پوهنځی هنرهای زیبا تدویر یافته بود، شورای فارغان پوهنتون کابل را ایجاد و همچنان بخاطر کارکردهای مسئولان قبلی اتحادیه محصلان از آنان تقدیر نمود.

محترم مصطفی آرین رییس اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با صحبت در این برنامه ابتدا از کارکردهای مفید و مؤثر همکاران قبلی اش در چوکات این اتحادیه از آنان تشکر نموده و سپس با صحبت در مورد شورای فارغان پوهنتون کابل(المونای)، موجودیت این نهاد را در میان هزاران تن فارغان پوهنتون کابل یک ضرورت دانسته و با معرفی چارچوب و اصول کاری این شورا، در مورد برنامه‌های آینده‌ی آن و همچنان برنامه‌های آینده‌ی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل نیز معلومات ارائه نمود. آقای آرین محصلان را یک ضلع اساسی پوهنتون کابل دانسته و به تقویت هماهنگی بیشتر میان آنان، برجسته‌شدن فعالیت‌ها و نقش‌های مفید آنان تأکید ورزید.

سپس پوهندوی فیصل امین معاون امور محصلان دانشگاه کابل با صحبت در این برنامه، با گسترش تکنالوژی جدید ارتباطات جایگاه و نقش محصلان را غرض کارهای مشترک و هماهنگی‌های دانشجویی، مفید و مهم خوانده بدین لحاظ از تدویر این برنامه و کارکردهای اتحادیه محصلان پوهنتون کابل تقدیر نمود. پوهندوی فیصل امین از ایجاد شورای فارغان پوهنتون کابل اظهار خرسندی نموده و در بخشی از صحبت‌هایش با اشاره به تدوین برنامه جدید تغییر پوهنتون کابل، به یک سلسله کاستی‌ها در بخش‌های خدمات محصلان نیز اشاره نموده گفت که با تطبیق این برنامه و همکاری اتحادیه محصلان در تطبیق مؤثر آن این مشکلات یکی پس از دیگری مرفوع خواهد گردید.

در قسمت دیگر این برنامه مستند کوتاهی از کارکردهای اتحادیه محصلان از زمان باز ایجاد آن در سال ۱۳۹۵ الی اکنون نیز نمایش داده شده و طی مصاحبه مستقیم با هریک احمد فهیم عظیمی، جاوید فاروس و امید مهریار به ترتیب رؤسای قبلی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل در مورد تجربیات و خاطرات آنان، دورنمای اتحادیه و کارکردهای آن در بخش‌های فرهنگی؛ علمی و ورزشی معلومات ارائه گردید.  آنها هرکدام در ارتباط با مشارکت دانشجویان پوهنتون در برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی اتحادیه، اشتراک و اظهار نظر در مورد مشکلات محصلان در بیش از ۲۵ جلسه شورای علمی و شورای رهبری پوهنتون کابل، برقراری ارتباط  مفید و مؤثر با نهادها و دانشگاه‌های ملی و بین المللی به هدف کار برای دانشجویان و... نیز صحبت نمودند.

در ختم این برنامه با قطع نوار، شورای فارغان پوهنتون کابل رسماً ایجاد گردیده و هیئت مدیره‌ی موقت این شورا نیز تحت ریاست محمد فهیم عظیمی، علی جمعه نظری بعنوان معاون و بهشته نذیر همچون منشی این شورا انتخاب و معرفی گردید که آقای عظیمی و علی مهدوی معاون اداری اتحادیه محصلان  نیز در مورد دورنما و سایر اهداف و برنامه‌های این شورا معلومات لازم ارائه نمودند.

اتحادیه محصلان پوهنتون کابل دارای سابقه فعالیت طولانی چند دهه‌یی بوده، اما فعالیت‌های جدید آن در سال ۱۳۹۵ آغاز شده است که در نخست با تشکیل کمیته‌ی محصلان ممتاز به فعالیت آغاز کرده و به مرور زمان تشکیلات آن غنی‌تر و گسترده‌تر شد. اتحادیه محصلان پوهنتون کابل در سال ١٣٩۵ به ریاست محمد فهیم عظیمی باز ایجاد و سپس به ترتیب تحت ریاست آقای جاوید فاروس، آقای امید احمد مهریار و اکنون تحت ریاست محترم محمد مصطفی آرین که با رأی سری محصلان انتخاب گردیده اند فعالیت میکند. اتحادیه محصلان پوهنتون کابل یک نهاد دانشجویی، فرهنگی، غیر انتفاعی و غیر سیاسی می‌باشد که هدف اصلی آن رسیدگی به مشکلات محصلان و تدویر برنامه های فرهنگی، علمی، ورزشی و... به هدف ارتقای ظرفیت محصلان می‌باشد.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۴:۲۱

معاون امور علمی پوهنتون کابل در کنفرانس بین‌المللی علی‌شیر نوایی به میزبانی پوهنتون دولتی تاشکند اشتراک نمود

پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون کابل در افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی علی شیر نوایی که ازسوی پوهنتون  دولتی تاشکند بصورت آنلاین و با اشتراک نمایندگان ۶۰ پوهنتون  و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۱۷:۳۰

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافت

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۱۳ حوت سال جاری با حضور رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل و سایر اعضای این شورا در تالار جلسات شورای علمی پوهنتون برگزار گردید.

. . .
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - ۱۵:۱۲

تعمیر جدید پوهنځی‌های پالیسی و اداره عامه و ریاضیات پوهنتون کابل به بهره‌برداری سپرده شده و افتتاح گردید

تعمیر جدید پوهنځی‌های پالیسی و اداره عامه و ریاضیات پوهنتون کابل که قبلاً به بهره‌بردای سپرده شده بود، به روز سه‌شنبه مؤرخ ۱۲ حوت سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، معین مالی و اداری. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح