دیپارتمنت امور مالی و بانکی

الف) معرفی دیپارتمنت:

در سال 1354سه دیپارتمنت تحت نام‌های دیپارتمنت تجارت، دیپارتمنت پول و بانکداری و دیپارتمنت امور مالی در جملۀ سایر دیپارتمنت‌ها تأسیس گردیدند که تا آخر سال 1359 تحت همین نام‌ها فعالیت داشتند. در سال1360 هرسه دیپارتمنت به طور واحد به نام دیپارتمنت تجارت، مالی و کریدت مسمی گردید. تا سال 1369 این دیپارتمنت در دو رشته فارغ‌التحصیل به جامعه تقدیم نمود که عبارت از رشتۀمنجمنت و تجارت و رشتۀمالی و کریدت بود.

در سال 1367 این دیپارتمنت به دیپارتمنت امور مالی و کریدت مسمی شد. در سال 1369 بنابر دلایلی نام دیپارتمنت به دیپارتمنت امور مالی و پولی تغییر نمود تا آن‌که در اخیر سال 1387 این دیپارتمنت آخرین عنوان خود را که عبارت از دیپارتمنت امور مالی و بانکی باشد به اثر فیصلۀ مجلس دیپارتمنت و تصویب مؤرخ 29/12/1387 شورای علمی پوهنځی اقتصاد و منظوری مقامات ذیصلاح کسب نموده است.

ب) اهداف دیپارتمنت:

1. دیدگاه:

دیپارتمنت امورمالی وبانکی پوهنځی اقتصاد پوهنتون کابل متعهد است تا خدمات معیاری تحصیلی و تحقیقات علمی را درعرصۀ امورمالی وبانکی ارائه نماید وکادرهای ورزیده راغرض تقویت سیستم مالی و بانکی کشور به جامعه تقدیم نماید.

2. مأموریت:

دیپارتمنت امورمالی و بانکی به مثابۀ بزرگ‌ترین کانون علمی کشور در عرصۀ علم مالی و بانکی متعهد به اجرای مکلفیت‌های ذیل است:

1. بهبود، تقویت و ارائۀ خدمات تحصـیلی و تحقیقات باکیفـیت عالی و سـتندردهای منطقه در عرصۀ علم مالی وبانکی.
  2. فراهم نمودن وانتقال دانش ومهارت‌های معاصر مطابق به نیازمندی‌های بازار کار دربخش امورمالی وبانکی.
  3. تدوین نصاب باکیفیت وستندرد.
  4. سهم‌گیری فعالانۀ استادان و محصلان درغنامندی کارهای عام‌المنفعۀ جامعه توسط ارایۀ خدمات تحقیقی، مشوره‌ها، برنامه‌های آموزشی و سایر فعالیت‌های داوطلبانه به رهبری استادان و محصلان دیپارتمنت.

ج. نصاب دیپارتمنت (مضامین تخصصی)

شماره

نام مضامین