دیدگاه، ماموریت و اهداف

الف) دیدگاه:

پوهنځی زراعت پوهنتون کابل مصصم است تا از طریق تدریس معیاری، اجرای تحقیقات علمی و عرضه خدمات در پایداری زراعت ، خودکفایی، عرضۀ خدمات اجتماعی و پیشکش نمودن علوم عصری زراعتی به یک مرکز معتبر ملی و بین‌المللی تبدیل شود.

ب) مأموریت:

پوهنځی زراعت پوهنتون کابل با تربیۀ و پرورش کادر‌های متخصص در رشته‌های مختلف زراعت و مالداری به سویه های لیسانس و ماستر، انجام تحقیقات علمی که باعث کاهش فقر، نایل شدن به مصونیت غذایی، تبدیل شدن به یک کشور تولیدی و صادراتی، افزایش تولیدات زراعتی و در نهایت رشد اقتصاد مردم افغانستان می شود، فعلاً مصروف خدمت است.

ج) اهداف :

در افغانستان برای سرمایه گذاری‌های وسیع و فراگیر در سکتور زراعت دلایل موجه و قوی وجود دارد. سکتور زراعت به استثنای مواد مخدر یک ربع تولید مجموعی ناخالص ملی (GDP) را تشکیل می‌دهد.

اهداف اساسی این پوهنځی قرار ذیل توضیح می‌گردند:

  • تربیۀ متخصصان زراعت که بتوانند تقاضای جامعه و مارکیت را برآورده نمایند و در توسعۀ زراعت مفید واقع شوند و جامعه را در سکتور همکاری نمایند.

  • انکشاف پروگرام‌های متخصصان زراعت در سطوح مختلف لیسانس‌‌ و ماستری که بتوانند با پیشرفت‌های علمی همگام باشند.

  • انجام تحقیقات علمی که راه حل برای رفع مشکلات زراعتی و تأمین مصونیت غذایی در کشور می‌‌باشد.

  • ایجاد هماهنگی و همکاری‌های علمی تحقیقی بین پوهنځی‌های زراعت‍پوهنتون‌های ملی و بین‌المللی، فعالیت‌های مأموریتی، کنفرانس‌ها، سیمینار‌ها، ورکشاپ‌ها، پروژه‌های یکجایی و تبادله مهارت‌ها.

  • ترجمۀ کتب، آثار علمی، نشر مقالات تحقیقی در ژورنال‌های ملی و بین‌المللی، ارایۀ سیمینار‌ها و ورکشاپ‌های علمی و مسلکی و دیگر فعالیت‌های اکادمیک جهت استفاده نیازمندان وعلاقه مندان در سکتور زراعت و مالداری.

 

گالری رسانه

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!