جلسه کمیته تضمین کیفیت پوهنتون کابل برگزار گردید

یکشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۰ - ۱۴:۴۰
ku

جلسه کمیته تضمین کیفیت پوهنتون کابل به روز شنبه مورخ 9 اسد سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل و با حضور داشت پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون، آمر و اعضای کمیته تضمین کیفیت برگزار گردید.

در این جلسه رییس پوهنتون کابل طی سخنان رهنمودی شان بر بهبود وضعیت کیفیت درسی در پوهنتون کابل تاکید نمود. آقای بابری گفت که تضمین کیفیت یکی از عناصر اساسی در مکان‌های علمی و اکادمیک کشور می‌باشد و همه مسوولیت داریم که در راستای بهبود تضمین کیفیت در پوهنتون کابل از هیچ‌گونه سعی و تلاش دریغ نورزیم. رییس پوهنتون کابل از کمیته تضمین کیفیت خواست که یک طرح جامع که در آن اولویت‌ها به صورت اساسی در نظر گرفته شده باشد، برای بهتر شدن کیفیت درسی در پوهنتون کابل آماده کنند تا با در نظرداشت آن رهبری پوهنتون کابل با کمیته تضمین کیفیت هم‌کاری داشته باشد.

دراین جلسه پوهاند محمد شفیع شریفی، معاون امور علمی پوهنتون کابل ضمن تاکید برضرورت بهبود تضمین کیفیت درسی در پوهنتون  کابل گفت: "کمیته تضمین کیفیت متعهد است که تغیرات مثبت ایجاد کند و اما دراین مسیر مشکلات و چالش‌ها وجود دارد و ایجاد تغییرات کار ساده نیست ولی ما تلاش می‌کنیم که تضمین کیفیت را در سطح دیپارتمنت‌ها، پوهنځی‌ها، پوهنتون کابل و حتا برای هر استاد به یک فرهنگ تبدیل کنیم و وقتی ما نایل به این کار شویم به یقین مشکلات در حوزه تضمین کیفیت کم خواهد شد."

در اخیر جلسه کمیته تضمین کیفیت، پوهنیار سید سخی احمد سلطانی آمر تضمین کیفیت پوهنتون کابل گفت که این کمیته دنبال تغییر و تحرک است و یک نظرسنجی راه انداخته است که بربنیاد یافته‌های این نظرسنجی یک‌سری مشکلات در بخش تضمین کیفیت وجود دارد و برای غالب شدن برآن کمیته راه‌حل‌های را به رهبری پوهنتون کابل پیش‌نهاد می‌کند تا دراین زمینه اقدام نماید.

بحث تضمین کیفیت یکی از موارد مهم درنهادهای تحصیلات عالی کشور است. این روند زمانی موفق و تاثیر گذار است که مشکل جدی فراه راه آن وجود نداشته باشد و محصلان از کیفیت درس درنهادهای تحصیلی راضی باشند.

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۶/۳۰ - ۱۳:۸

محترم محمد اشرف غیرت به‌حیث رییس پوهنتون کابل معرفی گردید

طی محفل محترم محمد اشرف غیرت، ازسوی محترم روح الله روحانی، معین علمی وزارت تحصیلات عالی و عبادالله وقاص، رییس دفتر وزارت تحصیلات عالی در حالی‌که محترم پوهاند دکتور محمد عثمان بابری،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۱۹ - ۹:۲۳

رییس پوهنتون کابل با رییس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) دیدار نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل با محترم نجیب‌الله سیاوش رئیس برنامه تقویت تحصیلات عالی برای انکشاف افغانستان(AHEAD) در ریاست پوهنتون دیدار و روی برنامه‌های همکاری‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۱۴ - ۱۷:۱۳

امتحان کانکور سال ۱۴۰۰ حوزه کابل در پوهنتون کابل برگزار گردید

روند اخذ امتحان کانکور سال 1400 حوزه کابل، روز پنج‌شنبه مؤرخ 14 اسد سال روان با حضور داکتر عباس بصیر، وزیر تحصیلات عالی کشور، پوهاند دکتور محمد عثمانی بابری، رییس پوهنتون کابل و پوهاند. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل