جلسه نوبتی شورای رهبری پوهنتون کابل تدویر یافت

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲۲ - ۱۶:۲۰
ku

جلسه نوبتی شورای رهبری پوهنتون کابل جهت بحث روی موضوعات مختلف مرتبط با امور علمی، اداری و امور محصلان این نهاد به روز چهار شنبه مؤرخ ۲۲ جدی سال جاری در تالار جلسات شورای علمی پوهنتون برگزار گردید.

در این جلسه که از ساعت ۹  قبل از ظهر روز چهارشنبه در تالار متذکره آغاز یافت ضمن ایراد سخن توسط پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رئيس پوهنتون کابل و تعدادی دیگر از اعضای شورا راجع به آجندای جلسه، روی موضوعاتی چون: «آمادگی‌ها جهت آغاز دروس حضوری سمسترجاری در پانزدهم حوت و سمسترهای بهاری»، «بررسی چگونگی روند تطبیق سیستم HELMS و روند ارائه‌ی درس‌های غیر حضوری پوهنتون کابل»، « چگونگی تطبیق پلان تغییر پوهنتون کابل»، «استفاده از حاضری‌های برقی برای مدیریت حاضری کارمندان پوهنتون سر از اول ماه حوت»، «پلان تطبیقی بخش آمریت خدمات محصلان با تمرکز به خدمات آموزشی در رابطه به تشبث گرایی،کار آفرینی، آموزش مهارت‌های شغلی قبل از استخدام، روش تحقیق، تحکیم وحدت ملی و تقویت نظم و دسپلین»، «روند تهیه و ارائه‌ی مونوگراف یا پایان‌نامه‌های دوره لیسانس محصلان پوهنتون»، «برنامه‌های سرسبزی و حفظ و مراقبت پوهنتون»، «چگونگی برنامه حضور و عدم حضور محصلان مستحق در خوابگاه‌های پوهنتون»، «حدود ۶ برنامه‌ی مربوط به معاونیت امور محصلان» و تعدادی از موضوعات متفرقه‌ی دیگر بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

اعضای جلسه بعد از بحث روی هرکدام از موضوعات متذکره‌ی فوق،در ارتباط با هرکدام در مطابقت با قوانین و لوایح این پوهنتون تصامیم لازم اتخاذ و به بخش‌های مربوطه‌ و مسئولان آن جهت تطبیق تصامیم فوق، رهنمود و هدایات لازم ارائه نمودند.

شورای رهبری پوهنتون کابل در این جلسه فیصله نمودند که: با در نظرداشت فیصله‌های وزارت محترم تحصیلات عالی، دروس حضوری جهت تداوم سمستر جاری از پانزدهم حوت شروع گردیده و در ۱۵ حمل سال ۱۴۰۰ امتحانات ختم سمستر از محصلان اخذ خواهد گردید. با شروع دروس حضوری به دلیل عدم موجودیت ظرفیت گنجایش در خوابگاه‌های پوهنتون کابل، از حضور محصلان صنوف سوم در این خوابگاه‌ها معذرت خواسته شده و به جای آن متقاضیان مستحق صنوف اول پوهنحی‌های مختلف که قبلاً درخواست لیلیه نموده بودند با درنظرداشت سهمیه هر پوهنحی و فیصدی نمرات این متقاضیان جاگزین خواهند گردید. پلان تطبیقی آمریت خدمات محصلان مورد تأیید قرار گرفته و همچنان فیصله به عمل آمد که از اول ماه حوت حاضری‌های برقی پوهنتون کابل فعال گردیده و برای فعلاً ورود و خروج کارمندان پوهنتون کابل از طریق آن مدیریت خواهد گردید.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح