تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پوهنتون تابش به امضاء رسید

شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۷ - ۹:۵۸
ku

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پوهنتون تابش به روز چهارشنبه مؤرخ ۲۴ جدی سال جاری به هدف فراهم آوری زمینه‌های همکاری میان هردو پوهنتون جهت ارتقای ظرفیت‌های موجود در این دو نهاد و بهبود خدمات تحصیلی در کشور، در پوهنتون کابل به امضاء رسید.

عمده‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه غرض ارتقای ظرفیت استادان و محصلان دو پوهنتون، همکاری در فعالیت‌های تحقیقاتی، انکشاف و توسعه مفردات درسی و مضامین عملی تطبیقی و عملی بصورت مشترک، تدویر کنفرانس‌های علمی مشترک و اشتراک طرفین در آنها، در صورت نیاز نشر و چاپ مقاله‌های اساتید هردو پوهنتون در نشریه‌ها و مجله‌های علمی هر دو نهاد، و همچنان فراهم سازی زمینه‌ها جهت انجام کارهای عملی و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت برای محصلان هردو پوهنتون با استفاده از امکانات همدیگر می‌باشد.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل و پوهاند داکتر میر اکرم میرزاد رییس پوهنتون تابش هردو در محفل امضای این تفاهم‌نامه که در تالار شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافته بود، همکاری میان نهادهای تحصیلی کشور را در راستای ارتقای ظرفیت‌های بشری نهادها، استفاده مفید از تجارت علمی و عملی مشترک و به ويژه از لحاظ فراهم‌شدن زمینه‌ برای توسعه‌ی نهادها یک ضرورت دانسته و به تداوم همکاری‌ها در چارچوب این تفاهم‌نامه تأکید ورزیدند.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۶ - ۱۴:۲۱

معاون امور علمی پوهنتون کابل در کنفرانس بین‌المللی علی‌شیر نوایی به میزبانی پوهنتون دولتی تاشکند اشتراک نمود

پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون کابل در افتتاحیه کنفرانس بین‌المللی علی شیر نوایی که ازسوی پوهنتون  دولتی تاشکند بصورت آنلاین و با اشتراک نمایندگان ۶۰ پوهنتون  و نهادهای. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۳ - ۱۷:۳۰

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل تدویر یافت

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل به روز چهارشنبه مؤرخ ۱۳ حوت سال جاری با حضور رییس و معاونین ریاست پوهنتون کابل و سایر اعضای این شورا در تالار جلسات شورای علمی پوهنتون برگزار گردید.

. . .
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ - ۱۵:۱۲

تعمیر جدید پوهنځی‌های پالیسی و اداره عامه و ریاضیات پوهنتون کابل به بهره‌برداری سپرده شده و افتتاح گردید

تعمیر جدید پوهنځی‌های پالیسی و اداره عامه و ریاضیات پوهنتون کابل که قبلاً به بهره‌بردای سپرده شده بود، به روز سه‌شنبه مؤرخ ۱۲ حوت سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، معین مالی و اداری. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح