برنامه رقابتی نوآوری در سکتور زراعت برای جوانان خلاق تحت عنوان کاهش ضایعات پس از رفع حاصل در پوهنځی زراعت دایر گردید

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۱۶ - ۹:۱۴
ku

دومین مسابقه نوآوری جوانان در سکتور زراعت به هدف ارایه راه‌های حل با استفاده از فن‌ آوری‌های معاصر جهت جلوگیری ضایعات پس از برداشت محصولات زراعتی به روز دوشنبه 16 حمل سال جاری ازسوی اداره انکشاف بین المللی ایالات متحده آمریکا (USAID) و پوهنځی زراعت پوهنتون کابل در تالار پوهنځی زراعت راه‌اندازی نمودند.

این برنامه در پوهنځی زراعت با حضور مقامات وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مسوولان پوهنتون کابل، مسوولان پوهنځی زراعت، استادان و محصلین این پوهنځی برگزار گردید.

داکتر وان استرادا، رییس برنامه زنجیره‌های ارزشی افغانستان– محصولات زراعتی با ارزش (AVC/HVC) اداره انکشاف بین المللی ایالات متحده امریکا در این برنامه گفت: رقابت نوآوری جوانان در زراعت به‌دنبال تشویق محصلین زراعت برای شناسایی موضوعات مرتبط جهت کاهش ضایعات بعد از رفع حاصل محصولات زراعتی با ارزش بوده و به مقصد به‌کاگیری نبوغ و دانش آن‌ها برای فایق آمدن بر مشکلات متذکره می‌باشد. آقای استرادا افزود که اداره انکشاف بین المللی ایالات متحده آمریکا به حمایت های خویش از محصلین و جوانان در بخش زراعت ادامه داده، ابزار و لوازم مورد نیاز آن‌ها را جهت حل مشکلات که نقش اصلی در عدم رشد زراعت دارند، فراهم می‌سازد.

پوهنمل دکتور ولی محمد سالاری آمر مرکز تحقیقات علمی و سرپرست معاونیت امور علمی پوهنتون کابل نیز با صحبت در این برنامه ضمن خوش آمدگویی به مهمانان، تدویر چنین برنامه‌ها را برای رشد و ارتقای ظرفیت محصلین مفید ارزیابی کرده و خواهان تداوم هم‌کاری موسسات بین المللی به ویژه اداره انکشاف بین المللی آمریکا با ‍‍پوهنتون کابل شد.

پوهاند غلام رسول فیضی، رییس پوهنځی زراعت ضمن استقبال و ستایش از راه‌اندازی این برنامه توسط اداره انکشاف بین المللی ایالات متحده آمریکا خواهان راه‌اندازی بیش‌تر این‌گونه برنامه‌ها در پوهنځی زراعت شد. وی گفت که برگزاری چنین برنامه‌ها در تشویق و ترغیب محصلین و جوانان نقش موثر دارد و ابتکارات آن‌ها را در بخش زراعت بیش‌تر می کند.

هم‌چنان شیرشاه امیری معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری نیز با صحبت در این محفل گفت که وزارت زراعت نیز زمینه برگزاری این‌گونه برنامه‌ها را برای محصلین رشته زراعت فراهم می‌کند و در این راستا حامی آن‌ها خواهد بود.

این فعالیت طی چهارماه آینده تکمیل خواهد شدږ در این مدت تیم‌های محصلین طبقه ذکور و اناث از سراسر کشور تحت آموزش‌های فشرده قرار گرفته و سپس نوآوری‌های آنان در ماه سنبله سال جاری به نمایندگان موسسات و سازمان‌های انکشافی ارایه می‌گردد.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۹:۳۰
Background image

به استادان جدید التقرر پوهنځی فارمسي و علوم ساینسی ورکشاپ بلند بوردن ظرفیت دایر شد

از طرف پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل برای استادان نو جذب شده، به اساس تکنالوژی نو انجام دادن تحقیقات علمی، ترتیب نمودن و به شکل درست تقدیم کردن لکچر های درسی ورکشاپ علمی دایر شد. تا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۵:۱۵
Background image

ورکشاپ دسترسی به ارقام احصائیوي در تحقیقات علمی برگزار گردید

 آمریت انسجام و خدمات امور محصلین پوهنتون کابل با همکاری اداره ملی احصائیه و معلومات، ورکشاپ رهنمایی را برای محصلین پوهنځی های مختلف در رابطه با گردآوری ارقام احصائیوي در زمینه تحقیقات. . .

دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۵:۵۳
Background image

محصلین پوهنځی فارمسی سیر علمی به دره سالنگ انجام دادند

 در این سفر علمی که توسط استادان پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل رهبری می‌شد، در مورد خواص و تحقیقات برخی از گیاهان طبی به محصلین معلومات مسلکی داده شد، تا با گیاهان طبي آشنا شود و بر این. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی

روز جهانی آب در پوهنتون کابل طی یک سلسله مراسم بزرگ تجلیل شد. ادامه مطلب در گزارش ویدیویی آماده شده: