وزیر تحصیلات عالی و معاون اداره امور ریاست جمهوری از لیلیه‌های پوهنتون کابل دیدار نمودند

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۵ - ۱۲:۱۳
ky

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی، پوهندوی دکتور عبدالکریم توتاخیل معاون اداره امور ریاست جمهوری، شامگاه سه‌شنبه مؤرخ ۴ جوزای سال جاری درحالیکه ازسوی پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس پوهنتون کابل، معین مالی و اداری وزارت تحصیلات عالی، معاون امور محصلان پوهنتون کابل و تعدادی از رؤسای مرکزی وزارت همراهی میگردید از لیلیه‌های مرکزی پوهنتون کابل بازدید و وضعیت این خوابگاه‌ها را بررسی نمودند.

وزیر تحصیلات عالی و معاون اداره امور در برنامه‌ی بازدید از لیلیه‌های پوهنتون کابل در حالیکه از سوی رهبری این پوهنتون همراهی میگردیدند، از کمپیوتر لب، طعام‌خانه، کتابخانه، اماکن ورزشی و اتاق‌های مسکونی این خوابگاه‌ها دیدار نموده و با تعدادی از محصلان ساکن در آن راجع به بعضی مشکلات موجود، چگونگی ارائه‌ی خدمات لیلیه‌ها، نیازمندی‌ها و سایر موضوعات مورد نظر به هدف بررسی و حل آنها گفتگو نمودند.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل روز سه شنبه مورخ 25 جوزای سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست، رییسان پوهنځی‌ها و سایر اعضای. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۲:۳۹

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی، پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند محمد رسول باوری معین اسبق و سرپرست وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ، استاد پوهنځی علوم اجتماعی . . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح