وزیر تحصیلات عالی از تعمیر تالار جدید همایش‌ها و ساختمان ۴۰ اتاقه درسی پوهنتون کابل دیدار نمود

پنجشنبه ۱۴۰۰/۴/۲۴ - ۱۲:۵۷
ku

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی کشور و هیئت همراه ایشان در حالیکه از سوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل و معاونین امور علمی و محصلان همراهی میگردید، از تالار جدید همایش‌های پوهنتون کابل که دارای ظرفیت گنجایش ۱۵۰۰ نفر بصورت همزمان و ۴۰ اتاق درسی می‌باشد دیدار نمودند.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی در برنامه‌ی دیدار از این تعمیر، ظرفیت‌ها، امکانات، تجهیزات و ساختمان آن را مورد بررسی قرار داده و آنرا یکی امکانات دارای تجهیزات اساسی و مدرن و در عین حال مهم پوهنتون کابل و سرمایه‌ی بزرگ ملی خوانده و به حفظ و مراقبت جدی از آن تأکید ورزید.

پوهاند دکتور محمد عثمان باری رییس پوهنتون کابل نیز ضمن خوش آمد گویی وزیر تحصیلات عالی در پوهنتون کابل در مورد این تعمیر معلومات لازم را ارائه نموده ضمن تعهد به حفظ و مراقبت جدی از آن، اظهار امیدواری نمود که پوهنتون کابل با ترتیب یک طرح مناسب از این تعمیر مجهز استفاده‌ی بهینه نماید.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۷:۲۲

روند واکسیناسیون محصلان نهادهای تحصیلات عالی در پوهنتون کابل آغاز گردید

دور دوم روند واکسیناسیون محصلان، استادان و کارمندان پوهنتون کابل جهت اتخاذ تدابیر برای شروع دروس حضوری پوهنتون به روز چهارشنبه مؤرخ 6 اسد سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، کارمندان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۵/۵ - ۱۶:۱۲

برگزاری ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل برای ترویج صلح

ورکشاپ ظرفیت سازی محصلین پوهنتون کابل در راستای ترویج فرهنگ صلح به روز سه شنبه مورخ 5 اسد سال جاری با اشتراک تعداد از محصلین از پوهنځی‌های مختلف پوهنتون کابل برگزار گردید.

این ورکشاپ. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۴ - ۱۶:۲۱

رییس پوهنتون کابل در ورکشاپ تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون اشتراک نمود

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل به روز دوشنبه مورخ 4 اسد سال جاری در ورکشاپ "تعیین شایستگی‌های استادان پوهنتون کابل" که از سوی دیپارتمنت پیداگوژی پوهنځی روانشناسی و. . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح