هیات وزارت امر به معروف و نهی از منکر با استادان و کارمندان پوهنتون کابل دیدار نمود

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۱/۲/۲۹ - ۱۳:۳۳
meeting

هیات به ریاست مولوی فضل الربی فضلی از وزارت امر به معروف و نهی از منکر به روز چهارشنبه مؤرخ 28 ثور سال جاری طی یک نشست در حالی‌که محترم مولوی معلم احمد حقانی معاون مالی و اداری پوهنتون کابل نیز حضور داشت با استادان و کارمندان پوهنتون دیدار نمود.

در ابتدای نشست محترم مولوی معلم احمد حقانی ضمن خوش آمد گویی به هیات وزارت امر به معروف و نهی از منکر از حضور استادان و کارمندان پوهنتون دراین جلسه نیز ابراز قدردانی نموده و گفت که جامعه ما یک جامعه باعزت، دیندار و با شهامت است و الحمدلله پوهنتون کابل مظهر ارزش‌های اسلامی و شرعی است و به کمک استادان این ارزش‌ها روز به روز بیش‌تر تقویت می‌شود.

مولوی حقانی تاکید نمود که دروس و فضای مناسب برای محصلان ذکور و اناث با رعایت اصول و ارزشهای اسلامی در این نهاد وجود دارد و این نتیجه کار و تلاش رهبری پوهنتون است.

سپس محترم مولوی فضل الربی فضلی رییس هیات وزارت امر به معروف و نهی از منکر طی سخنان راجع به ارزش‌های اسلامی، چگونگی رعایت اصول و رسوم اسلامی در جامعه و بالخصوص مکان‌های اکادمیک و ضرورت روابط میان نهادهای تحصیلی و رهبری نظام، روابط استادان و محصلان و نقش استادان در آگاهی دهی و تطبیق قواعد اسلامی و توسعه و تحقق ارزش‌ های دینی صحبت نمود. وی با اشاره به فرمان امیر المومنین در مورد حجاب بحث نموده و خواهان همکاری استادان و مسوولین در زمینه عملی کردن آن گردید.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۷ - ۱۴:۳۴
Background image

شماره جدید مجله علمی- تحقیقی علوم طبیعی منتشر شد!

شماره دوم دور نهم سال ۱۴۰۵ هـ.ش ژورنال علمی-تحقیقی علوم طبیعی پوهنتون کابل منتشر و به‌صورت آنلاین در دسترس قرار گرفت.

برای مطالعه و دانلود این مقالات ارزشمند، می‌توانید به لینک زیر. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۳۰ - ۱۴:۵۴
Background image

برگزاری سمینار علمی پیرامون بانکداری اسلامی

سمینار علمی یک‌روزه‌ای تحت عنوان «بانکداری اسلامی» با هماهنگی غضنفر بانک و پوهنځی های شرعیات و اقتصاد پوهنتون کابل، برگزار گردید.

 در این سمینار، معاون پوهنتون در امور تحقیقات و مجلات. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: