نصاب برنامه ماستری مدیریت حوادث پوهنځی محیط زیست مورد ارزیابی قرار گرفت

tariq_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۱۰/۲۲ - ۱۲:۱
666

در یک ورکشاپ یک روزه که ازسوی پوهنځی محیط زیست دایر گردیده بود، کریکولم برنامه ماستری دیپارتمنت مدیریت حوادث این پوهنځی مورد ارزیابی و بررسی قرار گرفت. در این ورکشاپ نمایندگان موسسات و نهادهای مرتبط با مدیریت حوادث و تعداد از استادان پوهنتون کابل حضور داشتند.

هدف این ورکشاپ غنامندی بیش‌تر نصاب برنامه ماستری پوهنځی محیط زیست می‎باشد تا نظریات ادارات مرتبط را جمع آوری نموده و در آن بگنجاند.

در ابتدای این ورکشاپ، محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون علمی پوهنتون کابل، در رابطه به ضرورت ایجاد برنامه ماستری مدیریت حوادث مبنی بر حوادث طبیعی مانند حوادث بیولوژیکی، حوادث جیوفزیکی، حوادث هایدرومیترولوژی، و حوادث تغییر اقلیمی و حوادث غیر طبیعی مانند حوادث محیط زیستی و حوادث تخنیکی که جامعه ما با آن از چندین دهه به این سو مواجه است و از آن متاثر می‌گردد صحبت نمود و برنامه ماستری در مدیریت حوادث را در راستای آن مفید دانست.

وی همچنان در ادامه از اعضای اشتراک کننده تقاضا نمود که در زمان مرور و ارزیابی این نصاب موارد مانند جلوگیری از حوادث، کاهش حوادث، پاسخ به حوادث و بازسازی بعد از حوادث را در نظر داشته باشند و تکمیل نصاب باید متضمن پایداری و فرصت‌های شغلی باشد.

سپس محترم پوهندوی محمد داوود شیرزاد، رئیس پوهنځی محیط زیست اهداف و مقاصد مهم و اصلی این ورکشاپ را به اشتراک کنندگان توضیح و تشریح نمود و از آن‌ها خواست که نظریات و دیدگاه‌های شان‌را در مورد کریکولم برنامه مدیریت حوادث شریک نمایند.

در این ورکشاپ محترم پوهنیار مجیب الرحمن احمدزی، پریزینتیشن را که در مورد کریکولم نصاب برنامه ماستری مدیریت حوادث تهیه دیده بود، برای حاضرین ارائه نمود که مورد توجه قرار گرفت.

پس از آن اشتراک کنندگان ورکشاپ به گروپ‌های پنج نفری تقسیم گردیدند و نظریات، پشنهادات و دیدگاه‌های شان‌را در مورد کریکولم فوق مطرح نمودند. این ورکشاپ با جمع بندی ازسوی پوهندوی محمد داوود شیرزاد، رئیس پوهنځی محیط زیست به پایان رسید.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۱۸
Background image

سيمينار ديني-علمی برای کارمندان اداری برگزار گردیده‎

سيمينار يک‌روزه ديني-علمی برای تمام کارمندان اداری پوهنتون کابل برگزار گرديد. در اين سيمينار، سخنرانان مختلف پيرامون موضوع مسؤوليت‌های ديني و اداری مربوط به وظيفه، سخنرانی‌های مفصل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۹:۸
Background image

ورکشاپ علمی میتودولوژی مقاله نویسی در بخش علوم شرعی برګزار شد

ورکشاپ دو روزه‌ تحت عنوان « میتودولوژی مقاله نویسی در بخش علوم شرعی» از سوی معاونیت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برګزار ګردید.

در این ورکشاپ اعضای شورای علمای ولایت کابل، استادان مدرسه ج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۸:۵۳
Background image

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

از ۲۲ پوهنځی و ۷۵ رشته تحصیلی پوهنتون کابل، ۲۰۹۶ تن از محصلین در سطح لیسانس فارغ‌التحصیل شدند. در مراسم فراغت مقامات بلندپایه ا.ا.ا، رهبری پوهنتون های مختلف، علمای دینی، استادان، محصلین. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: