رییس پوهنتون کابل از پوهنحی‌های حقوق و علوم سیاسی، پالیسی و اداره عامه، هنرهای زیبا و علوم اجتماعی دیدار نمود

website admin
شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۹ - ۱۳:۴۳
kkkk

رییس پوهنتون کابل با همراهی معاونین امور علمی، امور محصلان و امور مالی و اداری پوهنتون، به روزهای دوشنبه الی شنبه مؤرخ 24 تا 29 ماه عقرب سال جاری با رؤسا و استادان پوهنحی‌های حقوق و علوم‌سیاسی، پالیسی و اداره‌عامه، هنرهای زیبا و علوم اجتماعی پوهنتون دیدار نموده و روی روند کاری، دستاوردها، نیازمندی‌ها، بهبودی امور ترفیعات علمی استادان پوهنتون و سایر موارد مرتبط با امور علمی و اداری این پوهنحی‌ها بحث و تبادل نظر نمودند.

در این دیدارها که به هدف بررسی، اصلاح و بهبودی امور علمی و اداری پوهنتون کابل انجام گردیده است رؤسا و استادان این پوهنحی‌ها هرکدام روی چگونگی امور علمی و اداری، دستاوردهای گذشته، نیازمندی‌های عرصه‌های مربوطه هر پوهنحی، بهبودی نظام تحصیلی پوهنتون، چگونگی و بهبودی امور ترفیعات علمی استادان این پوهنتون، همکاری‌ها و توأمیت‌های علمی با نهادهای ملی و بین‌المللی، و غیره با هیئت رهبری پوهنتون بحث و تبادل نظر نموده و همچنان از سوی رییس و هیئت رهبری پوهنتون به توجه و حل آن تأکید صورت گرفت.

سرپرست ریاست پوهنتون کابل در جریان این دیدارها با مسئولین پوهنحی‌های مذکور تأکید ورزید که تحصیلات عالی در نظام جدید یک عرصه‌ی مهم و اساسی بوده که جهت رشد و بالندگی دانش و علوم در کشور و انکشاف و توسعه‌ی کشوری، در این بخش کارهای اساسی صورت گرفته و به نیازمندی‌های پوهنحی‌ها نیز پرداخته خواهد شد.

برنامه‌ی بازدید از پوهنحی‌ها در روزهای آینده نیز ادامه خواهد یافت.

یکشنبه ۱۴۰۰/۹/۷ - ۱۶:۳

جلسه شورای رهبری پوهنتون کابل برگزار گردید

جلسه شورای رهبری پوهنتون کابل به روز شنبه مؤرخ 6 قوس سال جاری با حضور رییس پوهنتون کابل، معاونین ریاست و رؤسای پوهنځی‌های این پوهنتون جهت بررسی اوضاع عمومی پوهنتون‌کابل و بحث روی امور. . .

شنبه ۱۴۰۰/۸/۲۹ - ۱۳:۴۳

رییس پوهنتون کابل با همراهی معاونین امور علمی، امور محصلان و امور مالی و اداری پوهنتون، به روزهای دوشنبه الی شنبه مؤرخ 24 تا 29 ماه عقرب سال جاری با رؤسا و استادان پوهنحی‌های حقوق و. . .

دوشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۴ - ۱۳:۲۹

رییس پوهنتون کابل از پوهنځی‌ انجنیری این پوهنتون دیدن نمود

محترم دکتور اسامه عزیز، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که وی را معاونین پوهنتون نیز همراهی می‌کردند از پوهنځی‌ انجینیری دیدن نمود و با رییس، استادان و کارمندان این پوهنځی‌ از نزدیک ملاقات. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل