روند واکسیناسیون محصلان نهادهای تحصیلات عالی در پوهنتون کابل آغاز گردید

website admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۵/۶ - ۱۷:۲۲
ku

دور دوم روند واکسیناسیون محصلان، استادان و کارمندان پوهنتون کابل جهت اتخاذ تدابیر برای شروع دروس حضوری پوهنتون به روز چهارشنبه مؤرخ 6 اسد سال جاری با حضور وزیر تحصیلات عالی، کارمندان صحی وزارت صحت عامه و محصلان پوهنتون کابل در این پوهنتون آغاز یافت.

دکتور عباس بصیر وزیر تحصیلات عالی کشور با صحبت در مراسم افتتاحیه‌ی این روند که در پوهنتون کابل تدویر یافته بود ضمن اظهار خرسندی از آغاز آن گفت: متاسفانه شیوع ویروس کرونا در کنار آسیب رسانیدن به امور جهانی، به افغانستان و بویژه به سیستم تحصیلات عالی کشور آسیب جدی وارد نموده که از اضرار جدی آن تعطیلات دروس حضوری از یکسو و ظرفیت پایین و عدم آمادگی بخش تکنالوژی انترنت و عدم دسترسی لازم محصلان و استادان در اقصی نقاط کشور به این سیستم جهت تعقیب دروس آنلاین ازسوی دیگر، می‌باشد که باعث شده به اساسی ترین مسئولیت نهادهای تحصیلات عالی رسیدگی لازم صورت نگیرد. ویروس کرونا ممکن یک مرض دوامدار باشد که درصورت دوام روند شیوع موج‌های بعدی آن، سیستم درسی و بخش تحصیلات عالی کشور با آسیب‌های بیشتر روبرو گشته و محصلان که قلب تپنده‌ی جامعه است ایستا خواهند ماند. لذا از آنجاییکه هم شروع و دوام مجدانه‌ی دروس حضوری برای رهبری سکتور تحصیلات عالی مهم بوده و هم صحتمندی محصلان، استادان و کارمندان نهادهای تحصیلات عالی؛ پس از مشورت‌های رهبری وزارت تحصیلات عالی و وزارت محترم صحت عامه فیصله گردید که روند واکسیناسیون محصلان آغاز و پس از آن در صورت موجودیت گزارشات مبنی بر نزول واقعات ابتلا به ویروس کرونا، دروس پوهنتون ها نیز تدریجاً آغاز گردد که بدین لحاظ واکسینه شدن محصلان تمام نهادهای تحصیلات عالی قبل از شروع دروس حضوری الزامی می‌باشد.

دکتور بصیر.علاوه نمود که به تعداد تمام محصلان کشور.واکسین موجود است و روند واکسیناسیون آنها الی شروع دروس حضوری ادامه خواهد داشت که بدین صورت داشتن کارت واکسین هنگام ورود به صنوف درسی و لیلیه‌های پوهنتون کابل و سایر نهادهای تحصیلات عالی الزامی است.

روند واکسیناسیون محصلان پوهنتون کابل که امروز چهارشنبه آغاز یافته است الی شروع دروس حضوری در پوهنتون کابل ادامه داشته و محصلان گرامی می‌بایست با حضور در پوهنتون کابل و یا سایر مراکز صحی شهر و ولایات شان خودرا واکسین نمایند.

دوشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۹ - ۱۳:۴۰

سرپرست ریاست پوهنتون کابل با معاون دفتر کمشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهنده‌گان در کابل دیدار نمود

محترم محمد اشرف غیرت، سرپرست ریاست پوهنتون کابل درحالی‌که معاونان امور علمی و اداری پوهنتون نیز حضور داشتند روز دوشنبه مورخ 19 میزان سال جاری با "مرین دین کای‌دوم‌چای"، معاون دفتر (U N. . .

چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۴ - ۹:۳۸

جلسه شورای علمی پوهنتون کابل برگزار گردید

جلسه شورای علمی پوهنتون کابل تحت ریاست محترم محمد اشرف غیرت، سرپرست ریاست پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست و دیگر اعضای شورای علمی برگزار گردید.

در این جلسه که روز سه شنبه مورخ 13. . .

یکشنبه ۱۴۰۰/۷/۱۱ - ۱۶:۱۳

جلسه هماهنگی سرپرست ریاست پوهنتون کابل با آمرین بخش‌های اداری دایر گردید

جلسه هماهنگی بخشهای اداری پوهنتون کابل با حضور محترم محمد اشرف غیرت سرپرست ریاست پوهنتون، معاون امور مالی و اداری و آمرین بخشهای اداری پوهنتون کابل به روز یک‌شنبه مؤرخ ۱۱ میزان سال. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل