تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به امضاء رسید

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۱۶:۵۳
ku

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به روز چهارشنبه مؤرخ ۱ دلو سال جاری طی یک محفل با حضور پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس و معاون امور علمی و محصلان و رییس پوهنحی زبان و ادبیات پوهنتون کابل و حضور مجازی دکتور حسینعلی قبادی رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به صورت آنلاین و حضور رسمی دکتور غلام‌حسین شیرزاد مقدم رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل و خانم دکتور شکوه حسینی رییس روابط بین‌الملل این پژوهشگاه، به هدف فراهم آوری زمینه‌های همکاری میان هردو نهاد جهت برقراری روابط علمی، فرهنگی و تحقیقی و زمینه‌سازی غرض ارتقای ظرفیت‌های موجود در این دو نهاد به امضاء رسید.

عمده‌ترین اهداف این تفاهم‌نامه همکاری دوجانبه تبادل استاد، انجام تحقیقات علمی مشترک توسط استادان و دانشجویان دو نهاد، تبادل دانشجویان به منظور تشریک آموزش و پرورش در فرایند یادگیری دانشجویان، فراهم سازی زمینه برنامه‌های ماستری و دکتورای مشترک زبان‌شناسی و ادبیات‌شناسی برای پوهنتون کابل، راه اندازی نشست‌ها و همایش‌های علمی و تحقیقی مشترک، فراهم‌سازی چاپ مقالات علمی بین‌المللی برای طرف‌ها، فراهم‌سازی بورسیه‌های تحصیلی برای دانشجویان دوطرف، و همچنان فراهم سازی زمینه‌ها جهت انجام کارهای عملی و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت برای محصلان هردو نهاد با استفاده از امکانات همدیگر می‌باشد.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل و دکتور حسین‌علی قبادی رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در این محفل مجازی که به صورت آنلاین تدویر یافته بود، همکاری میان نهادهای تحصیلی دو کشور را در راستای ارتقای ظرفیت‌های بشری نهادها، استفاده مفید از تجارب علمی و عملی مشترک و به ويژه از لحاظ فراهم‌شدن زمینه‌ برای توسعه‌ی نهادها یک ضرورت دانسته و به تداوم همکاری‌ها در بخش‌های گوناگون علمی و پژوهشی در چارچوب این تفاهم‌نامه تأکید ورزیدند.

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۱۶:۴۱

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان در سطح بین‌المللی از سوی استادان بخش مشاوره پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان صلح، دوستی و عدالت (Peace, Love, and Justice) که با هدف بررسی سلامت روانی اجتماعی از دیدگاه مردم افغانستان توسط استادان دیپارتمنت مشاوره پوهنحی. . .

شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۹ - ۹:۴۷

یافته‌های یک تحقیق علمی تحت عنوان “مزایا و نواقص کود جزای افغانستان“ از سوی محققین آن طی یک کنفرانس در پوهنتون کابل ارائه گردید

نتایج یک تحقیق مشترک علمی تحت عنوان مزایا و نواقص کود جزای افغانستان طی یک کنفرانس با حضور دهها اشتراک کننده، صاحبنظرها و استادان بخش‌های قضایی و حقوقی از نهادهای گوناگون دولتی و خصوصی. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۶ - ۱۵:۴۲

نشست مشترک میان رهبری پوهنتون کابل و هیئت رهبری دانشگاه آزاد اسلامی ایران تدویر یافت

نشست مشترک با حضور معاونین امور علمی و محصلان پوهنتون کابل و معاون بین‌المللی و امور دانشجویان خارجی دانشگاه آزاد اسلامی ایران، رییس دانشگاه آزاد اسلامی ایران واحد کابل و هیئت همراه. . .

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح

بخش نخست سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح