تفاهم‌نامه همکاری‌های میان پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل و پوهنځی فارمسی پوهنتون بلخ امضاء گردید

شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۲:۲۲
ku

تفاهم‌نامه همکاری‌های علمی میان پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل و پوهنځی فارمسی پوهنتون بلخ به منظور ایجاد و توسعه همکاری‌ها میان این دو پوهنځی در بخش‌های علمی، اداری، تحقیقی و غیره به امضاء رسید.

عمده‌ترین اهداف این تفاهمنامه که ازسوی رؤسای هردو پوهنځی به امضاء رسیده است ارتقای ظرفیت اعضای کادر علمی پوهنځی فارمسی پوهنتون بلخ، همکاری‌های مشترک بویژه همکاری پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل با پوهنتون بلخ در چگونگی تطبیق بهتر سیستم تدریس از راه دور یا استفاده از HELMS، انجام تحقیقات علمی و هدفمند مشترک، راه اندازی سمینارها و کنفرانس‌های علمی – تحقیقی مشترک و نشر مقالات علمی کادرهای علمی دو نهاد در نشریه‌های علمی آنها می‌باشد.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل روز سه شنبه مورخ 25 جوزای سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست، رییسان پوهنځی‌ها و سایر اعضای. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۲:۳۹

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی، پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند محمد رسول باوری معین اسبق و سرپرست وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ، استاد پوهنځی علوم اجتماعی . . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح