امتحان کانکور ستاژ حقوقی پوهنتون کابل و بست‌های تذکره الکترونیکی اداره ملی احصائیه و معلومات در پوهنتون کابل برگزار گردید

شنبه ۱۴۰۰/۳/۸ - ۱۲:۳۰
ku

امتحان کانکور دوازدهمین دور ستاژ حقوقی پوهنتون کابل و بست‌های تذکره الکترونیکی به روز جمعه مؤرخ ۷ جوزای سال جاری با حضور رییس و رهبری پوهنتون کابل، رییس و رهبری اداره ملی امتحانات، معین اداره ملی احصائیه مرکزی و داوطلبان این امتحانات در پوهنتون کابل افتتاح گردید.

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل با صحبت در محفل افتتاحیه این امتحانات که در سالُن کتابخانه مرکزی پوهنتون کابل برگزار گردیده بود ابتدا حضور داوطلبان را در پوهنتون کابل خوش آمدید گفته خطاب به داوطلبان حاضر در این برنامه گفت شما در یک بخشی از ضرورت‌های کشور مثل حقوق، قضا و حکومت سازی ظرفیت خودرا بالا میبرید که متاسفانه مردم از این ناحیه بدلیل نقش اندک قضاوت‌های خوب و گسترده نبودن عدالت بسیار رنج میبرند. لذا از تمام داوطلبان تحصیل در این مرکز تقاضامندیم که قدر داشتن چنین مراکز را بدانند و از فراهم شدن فرصت های آموزشی در آن استفاده‌ی بهینه ببرند و ازین طریق در ارائه‌ی خدمت به مردم رنجدیده‌ی کشور مفید و مؤثر واقع گردند. وی علاوه نمود که طی ماه‌های گذشته به همکاری رهبری مرکز ستاژ حقوقی زحمات زیادی به خرچ داده ایم تا این مرکز و برنامه‌های آن بیشتر تجهیز و یک مکان معیاری‌تر برای فرزندان کشور ساخته شود.  درسی را ارایه کرده و اهدافی را تعقیب کند که نیاز مبرم جامعه عدلی و قضایی کشور است.

پوهاند بابری در ختم سخنانش گفت: خوشبختانه اداره ملی امتحانات به یک اداره‌ی نمونه در کشور بدل شده و هیچ تشویش از بی عدالتی در امتحانات آن وجود ندارد و در اخیر برای اشتراک کنندگان این امتحانات آرزوی موفقیت نمود.

بر اساس معلومات اداره ملی امتحانات در این دور امتحانات ستاژ حقوقی مجموعاً ۳۷۷۱ نفر اشتراک نموده که ازین میان ۲۸۲۴ تن آنان پسران و ۹۴۷ تن شان دختران و در بخش امتحان بست‌های تذکره الکترونیکی مجموعاً ۴۸۰۱ نفر اشتراک نموده که ازین میان ۴۲۱۰ تن آنان پسران و  ۵۹۱ تن شان دختران هستند.

چهارشنبه ۱۴۰۰/۳/۲۶ - ۱۶:۱۰

دیدار رییس پوهنتون کابل با بازماندگان شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب

پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل در حالی‌که معاونین این پوهنتون نیز حضور داشتند روز چهار شنبه 26 جوزای سال جاری با اعضای خانواده‌های شهدای حمله تروریستی دوازدهم عقرب. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۵ - ۱۷:۳۲

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل دایر گردید

جلسه نوبتی شورای علمی پوهنتون کابل روز سه شنبه مورخ 25 جوزای سال جاری تحت ریاست پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل با حضور معاونین ریاست، رییسان پوهنځی‌ها و سایر اعضای. . .

شنبه ۱۴۰۰/۳/۲۲ - ۲۲:۳۹

پیام تسلیت پوهنتون کابل

هوالباقی، پیام تسلیت پوهنتون کابل
با تأسف و تأثر عمیق اطلاع حاصل نمودیم که محترم‌ پوهاند محمد رسول باوری معین اسبق و سرپرست وزیر وزارت اطلاعات و فرهنگ، استاد پوهنځی علوم اجتماعی . . .

لکچر رئیس جمهور محمد اشرف غنی در پوهنتون کابل تحت عنوان "فرصت تغییر بازی: خروج نیروهای ناتو و ایالات متحده امریکا از افغانستان"

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح