امتحان کانکور حوزه کابل برگزار گردید

tariq_admin
یکشنبه ۱۴۰۲/۵/۲۹ - ۱۰:۳۳
315

امتحان کانکور عمومی سال 1402 حوزه کابل، روز جمعه مؤرخ 27 اسد سال جاری در پوهنتون کابل برگزار گردید. در محفل افتتاحیه امتحان کانکور حوزه کابل رهبری اداره ملی امتحانات، معین وزارت تحصیلات عالی، رهبری پوهنتون کابل و رئیس عمومی رادیو تلویزیون ملی حضور داشتند.

محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل به حاضرین خوش آمدید گفته و در مورد اهمیت و حیاتی بودن امتحان کانکور برای جوانان در سطح کشور صحبت نموده و خواهان تخصصی شدن این روند گردید.

محترم مفتی طاهر احمد، معین امور محصلان وزارت تحصیلات عالی طی صحبتی در این محفل، بر آموزش علوم عصری در پوهنتون ها تاکید نمود. محترم قاری یوسف احمدی، رئیس عمومی رادیو تلویزیون ملی نیز در این محفل صحبت نموده و از جوانان خواست که با آموختن علم و دانش سبب اصلاح جامعه شوند.

محترم شیخ عبدالباقی حقانی، رئیس اداره ملی امتحانات، از شفافیت و تامین عدالت در امتحان کانکور اطمینان داده و تاکید کرد که سیستم طوری طراحی شده که جعل، تقلب و تزویر نمی‌تواند در آن نفوذ کند. وی افزود که ظرفیت جذب داوطلبان نسبت به سال قبل در امتحان کانکور سال جاری بلند است.

طبق تقسیم اوقات اداره ملی امتحانات، امتحان کانکور در سراسر کشور در پنج نوبت اخذ می گردد. سه نوبت آن در ولایات اخذ گردیده و نوبت چهارم آن در کابل برگزار گردیده است. به گفته رییس اداره ملی امتحانات، بیش از یک صد هزار داوطلب قرار است در سراسر کشور در امتحان کانکور اشتراک نمایند و از این میان فیصدی بلند آنها در تحصیلات عالی جذب خواهد شد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۶ - ۹:۱۴
Background image

محفل خوش‌آمدید محصلان جدیدالشمول برگزار شد

محفل خوش‌آمدید برای محصلانی که در سال ۱۴۰۴ هجری شمسی تازه به پوهنتون کابل جذب شده‌اند، برگزار گردید. در این برنامه وزیر محترم تحصیلات عالی، رئیس پوهنتون کابل، معاونان، استادان و جمعی از. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۱ - ۹:۱۶
Background image

جشن فراغت ستاژران حقوقی برگزار گردید

مرکز ملی آموزش حقوقی پوهنتون کابل از دوری چهاردهم ستاژ حقوقی ۷۶ محصل را به سطحه تخصص فارغ التحصیل نمود. که رهبری وزارت تحصیلات عالی و پوهنتون کابل، وزارت عدلیه، نمایندهای ستره محکمه،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۷/۱۲ - ۱۱:۱۸
Background image

سيمينار ديني-علمی برای کارمندان اداری برگزار گردیده‎

سيمينار يک‌روزه ديني-علمی برای تمام کارمندان اداری پوهنتون کابل برگزار گرديد. در اين سيمينار، سخنرانان مختلف پيرامون موضوع مسؤوليت‌های ديني و اداری مربوط به وظيفه، سخنرانی‌های مفصل. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: