استادان پوهنتون‌های مرکزی کابل وضع محدودیت‌ها ازسوی شورای امنیت سازمان ملل متحد بر رهبری وزارت تحصیلات عالی کشور را محکوم کردند

website admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۴/۸ - ۱۱:۳۷
Jalasa e eteraz ustadan

استادان پوهنتون‌های مرکزی کابل در یک نشست اعتراضی که در پوهنتون کابل برگزار گردیده بود، وضع محدودیت‌های سفر و تعزیرات بر رهبری وزارت تحصیلات عالی کشور ازسوی شورای امنیت سازمان ملل متحد را محکوم کردند و خواهان لغو هرچه زودتر آن گردیدند. دراین نشست اعتراضی که روز سه‌شنبه مورخ 7 سرطان سال جاری برگزار گردیده بود، استادان و هیات‌های رهبری پوهنتون‌های مرکزی کابل اشتراک کرده بودند.

در آغاز محفل محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور علمی پوهنتون کابل طی سخنانی اقدام شورای امنیت سازمان ملل متحد را غیر منصفانه خواند و گفت که رهبری وزارت تحصیلات عالی همیشه در تلاش بهبود سیستم تحصیلی کشور بوده و به کوشش شخص وزیر تحصیلات عالی دروس در پوهنتون‌ها آغاز گردیده و تمام امورات به حالت عادی خود ادامه دارد و این کار ملل متحد جفا به حق نظام تحصیلی کشور و مردم افغانستان است و ما امیدواریم که سازمان ملل روی این تصمیم غیر عادلانه خود تجدید نظر کند.

دراین نشست پوهنمل عبدالله اواب استاد پوهنتون کابل وضع تعزیرات از جانب شورای امنیت سازمان ملل علیه رهبری وزارت تحصیلات عالی را دشمنی با سیستم تحصیلی کشور خواند و تاکید کرد که این کار خلاف تمام قوانین بین المللی و حقوق بشری است و باعث محرومیت مردم افغانستان از حقوق اساسی شان می‌شود.

پوهاند نجیب الله امر خیل معاون امور علمی پوهنتون طبی کابل نیز وضع تعزیرات از جانب شورای امنیت سازمان ملل متحد علیه رهبری وزارت تحصیلات عالی را کار خلاف قانون و غیر اخلاقی دانست و تاکید کرد که این کار ملل متحد در واقع بند کردن دروازه تحصیلات عالی بروی مردم افغانستان است و ما از جامعه جهانی می‌خواهیم که روی این تصمیم غیر مسوولانه خود تجدید نظر کند.

هم‌چنان دراین نشست پوهنمل شاه‎رخ روفی استاد پوهنتون تعلیم و تربیه و پوهندوی سیف الرحمن احساس استاد پوهنتون پولی تخنیک هر کدام به نوبه خود پیرامون موضوع صحبت نموده و تاکید نمودند که وضع تعزیرات علیه رهبری وزارت تحصیلات عالی و به انزوا کشیدن افغانستان کار درست و قانونی نیست و دنیا باید پروسه به انزوا کشیدن افغانستان را خاتمه دهد.

در اخیر این نشست اعتراضی، استادان و هیات‌های رهبری پوهنتون‌های مرکزی کابل با صدور قطع نامه‌ی خواهان لغو تمام تعزیرات و محدودیت‌ها بر رهبری وزارت تحصیلات عالی ازسوی سازمان ملل متحد شدند و تاکید کردند که این کار سازمان ملل خلاف تمام قوانین و پرنسیپ‌های پذیرفته شده‌ی بین المللی است و باید لغو گردد.

در بخش از قطع نامه آن‌ها تذکر رفته است که هر نوع وضع محدودیت و تعزیرات علیه مقام وزارت تحصیلات عالی در واقع دشمنی با نظام تحصیلی کشور و مردم افغانستان است و پیامدهای آن غیر قابل جبران و زیان آور خواهد بود و جفای بزرگ بر ملت مظلوم افغانستان شمرده می شود و باید شورای امنیت سازمان ملل این فیصله ظالمانه و بدور ازعدالت و واقعیت خود را پس گیرد.

پنجشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۷ - ۹:۲۸

پوهنځی علوم وترنری ورکشاپ روش‌ های موثر مبارزه با مقاومت میکروبی را دایر نمود

این ورکشاپ در تالار کنفرانس‌های ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت و با همکاری این ریاست و همچنان سازمان صحی جهان و وزارت صحت عامه برای داکتران وترنر، فارمداران مرغ، گاو، ماهی و مالکین شرکت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۶ - ۹:۱۰

گفتمان تهیه مسکن ارزان و مقاوم در مقابل زلزله در پوهنتون کابل تدویر یافت

درین گفتمان که ازسوی پوهنځی انجینیری برگزار گردیده بود، محترم دکتور اسامه عزیز، رئیس پوهنتون کابل، از برگزاری این محفل در پوهنتون اظهار خوشحالی نموده و گفت که این مساله ضرورت کشور است و. . .

یکشنبه ۱۴۰۱/۵/۲۳ - ۱۱:۵۱

دیدار معاون علمی پوهنتون کابل از جریان امتحانات برنامه‌ های ماستری

محترم پوهاند محمد شفیع شریفی معاون امور عملی پوهنتون کابل و محترم دکتور یارزمان منگل آمر برنامه ‌های فوق لیسانس این پوهنتون از جریان امتحانات برنامه ‎های ماستری دیدن نمودند. امتحانات. . .

سخنرانی محترم پوهنمل دوکتور محمود آریوبی، رئیس پوهنځی هنرهای زیبا در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

سخنرانی محترم لطف‎ الله خیرخواه، معین علمی وزارت تحصیلات عالی در نمایشگاه هنری سمستر بهاری پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل