حالت فعلی پوهنځی

پوهنحی ارتباطات و ژورنالیزم از جمله پوهنحی‌های سابقه دار پوهنتون کابل است. دارای سه دیپارتمنت فارغ ده است؛ دیپارتمنت مطالعه ی ارتباطات، دیپارتمنت ژورنالیزم و دیپارتمنت روابط عامه. این پوهنحی دارای ساختمان مستقل در سه طبقه است که در آن صنف‌های درسی، دفترهای اداری، لابراتوارها، اتاق کنفرانس و دفترهای استادان وجود دارد.

در پوهنحی ارتباطات و ژورنالیزم به صورت مجموعی  24 استاد با درجه تحصیلی داکتر و ماستر و رتبه‌های علمی پوهنیار تا پوهاند مشغول تدریس اند. این پوهنحی به صورت مجموعی میزبان  (۴۳۰) محصل پسر و(۳۳۶) محصل دختر در سه دیپارتمنت که مجموعه شان (۷۶۶) می‌باشد. هر دیپارتمنت دارای نصاب درسی منحصر به خود است. قابل ذکر است که کلستر ژورنالیزم نیز تکمیل شده است و به زودی تطبیق آن شروع خواهد شد.

برنامه ماستری " ارتباطات جمعی" پوهنحی ارتباطات و ژورنالیزم در چوکات دیپارتمنت ژورنالیزم  قرار است  در سال 1402  برای نخستین بار آغاز شود. این برنامه  سی داوطلب ( داوطلبان آزاد، استادان   و کارمندان اداری پوهنتون کابل و وزارت تحصیلات عالی)  را می‌پذیرد.

این پوهنحی دارای سه لابراتوار فعال است؛ استدیوی رادیو صدای پوهنتون کابل، استدیوی آموزشی تلویزیونی و چاپخانه یا مطبعه می‌باشد که در هر لابراتوار یک همکاری تخنیکی( تکنیشن) مشغول کار است و برای محصلان به حیث رهنما کار می‌کنند. در این لابراتوارها به اساس تقسیم اوقات،  کارهای عملی مضمون‌های مرتبط اجرا می‌شوند. رادیو صدای پوهنتون کابل دارای جواز رسمی نشرات می‌باشد و روی موج اف ام 107.6  روزانه برای سه ساعت نشرات دارد.

در پوهنحی ارتباطات و ژورنالیزم یک کتاب‌خانه مجهز وجود دارد که دارای نزدیک به دو هزار جلد کتاب به زبان‌های دری، پشتو و انگلیسی می‌باشد.

پوهنحی ارتباطات و ژورنالیزم سالانه توامیت‌های همکاری با سازمان‌های رسانه‌یی امضا می‌کند که بر اساس این توامیت‌ها محصلان در کارهای عملی و  مونوگراف نویسی ازسوی این نهادها همکاری می‌شوند.

گالری رسانه

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!