حالت فعلی

   پوهنحّی فارمسی از جمله پوهنحی های 22 گانه پوهنتون کابل به شمار رفته  و منحیث پوهنحی مادر در بخش فارمسی محسوب می گردد. این پوهنحی دارای 6 دیپارتمنت غیر فارغ ده( کیمیای فارمسی، فارمکوگنوزی، فارمسیوتیک، فارمکولوژی، بیوشیمی-  تغذی و میکروبیولوژی) بوده و امور اکادمیک آن توسط 24 تن استاد که اکثرأ دارای رتب بلند علمی و درجات تحصیلی داکتر و ماستر اند، به پیش برده میشود. فعلاً به تعداد  630 تن محصّل(330 تن ذکور،  300  تن انا ث)  درین پوهنحی مصروف تحصیل میباشند.  به تعداد 150 تن محصلان(80 تن ذکور، 70 تن اناث) جدید الشمول نیز به پوهنحی معرفی گردیده است. این پوهنحی جمعاً دارای 16 لابراتوار فعال و مجهز میباشد که در آن کارهای عملی محصلان، تحقیقات علمی و تجزیه کیفی محصولات فارمسیوتیکی توریدی ارسالی اداره ملی غذا و ادویه افغانستان صورت می گیرد. هکذا، پوهنحی دارای یک باب دواخانه تدریسی بوده که در آن کار عملی محصلان انجام می یابد. قرار است دواخانه مذکور به نهاد ارایه خدمات دوایی ارتقا یابد.  پوهنحی 3 لابراتوار مجهز را جهت انجام تحقیقات علمی اختصاص داده است. در حال حاضر دورۀ تحصیل درین پوهنحی مدت پنج سال بوده و به فارغان آن دیپلوم فارم دی (داکتر فارمسی) داده میشود.  محصلان مطابق کریکولم جدید، یک سمستر دوره ستاژ را مطابق تقویم درسی، در شفا خانه های تدریسی، لابراتوار های دوا، غذا، آب  و نمونه های بیولوژیک، موسسات تولیدی دوا و فارمسی جامعه( دولتی) به پیش می برند. برنامه های کار آموزی نیز جهت ارتقای مهارت های عملی محصلان در نظر گرفته شده که عملآ تطبیق می گردد.

      پوهنحی فارمسی، پوهنحی عاید اتی بوده که تجزیه کیفی محصولات فارمسیوتیکی توریدی ارسالی اداره ملی غذا و ادویه در لابراتوار های آن در بدل حق التجزیه معین صورت گرفته و عواید قابل ملاحظه ازین بابت شامل بودجه پوهنتون کابل می گردد. هکذا آزمایش های فیزیکی و کیمیا وی 19نمونه های  قلم ادویه که توسط دفتر  ICRC   به 34 شفا خانه در مرکز و ولایات مساعدت می گردد، در لابراتوار های مینی لب این پوهنحی مطابق تفاهم نامه عقد شده میان پوهنتون کابل و دفتر پارتیسیپ صورت می گیرد. این ارزیابی نتایج ملموس را در پی داشته است.

     پوهنحی تفاهم نامه های همکاری را با نهادها و ادارات مختلف و ذیربط داخلی و خارجی امضا نموده است.

گالری رسانه

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی