برنامه ماستری دیپارتمنت طب کلینیکی حیوانی

طب كلینیكی حیوانی شاخه­ی از علوم طبی است كه با تشخیص، درمان و وقایه­ی بیماری­های گوناگون حیوانات مختلف سر و كار دارد. طب كلینیكی حیوانی به اندازه كه تاریخ ثبت گردیده است، قدامت دارد. بعضی بخش­های طب كلینیكی حیوانی بدون شك به اندازه خود تمدن سابقه دارد.

این بخش علوم طبی از طریق نگهداری درست و مناسب صحت حیوانات، صحتمندی انسان را تضمین می­کند. انواع گوناگون بیماری­ها حیوانات را مبتلا می­سازند كه بیشتر شان زونوز (بیماری­های مشترك بین انسان و حیوان) اند. اگر هم چون بیماری­ها به وقت و زمان معین آن تشخیص، درمان، جلوگیری و مدیریت نشوند، تلفات بیش از حد را متوجه صحت حیوانات و به همین ترتیب انسان­ها و در كل اقتصاد كشور می­سازد.

اهداف :

  • تربیه کادرهای متخصص و مسلکی كه قادر به برنامه ریزی جهت جلوگیری و درمان بیماری­های مختلفه­ی حیوانی به وقت و زمان آن باشند.
  • علم آفرینی از طریق راه اندازی تحقیقات علمی مبتنی بر مشکلات در جامعه
  • بلند بردن ظرفیت كادرهای جوان (استادان) نهادهای تحصیلات عالی کشور و متخصصان سکتورهای مرتبط به مسلک

 

برنامه­ی ماستری طب کلینیکی حیوانی برای بار نخست در چوکات دیپارتمنت کلینیک پوهنحًی علوم وترنری بعد از منظوری شورای عالی وزارت تحصیلات عالی در سال 1398 هجری شمسی ایجاد گردید.

ماموریت :

رسالت رشته­ی ماستری بخش طب كلینیكی حیوانی شامل تربیه­ی دانش آموخته­گانی می­شود كه پس از فراگیری همه جانبه و اندوخته­های مسلكی خویش بتوانند نقش ارزنده­ی را در بهبود صحت حیوانی و انسانی بازی نمایند.

 

گالری رسانه

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!