ديپارتمنت عقيده و فلسفه

برنامه های تدریسی و تحقیقی دیپارتمنت عقيده و فلسفه پوهنحی شرعیات در طول دوره فعالیت دهه های متمادي اش قسمی تنظیم شده که بستر و زمینه خوبی را برای انکشاف اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی در جامعه منعکس سازد. برنامه های علمی تحقیقی و تدریسی این دیپارتمنت که در دیدگاه ، ماموریت، اهداف و کریکولم ان ذیلا به تفصیل به آن اشاره می شود در امر سهم گیری، نه تنها محطی بلکه در امر سهم گیری ملی به سطح کل کشور موثر بوده و نتایج خوبی از آن به دست آمده است.

ديدګاه ديپارتمنت عقيده و فلسفه

دیپارتمنت عقيده و فلسفه در تصور یک حالتی است که فارغان پوهنحی شرعیات با استفاده از کسب علوم نقلی و عقلی مربوط این دیپارتمنت روح واقعی وسطیت و میانه رو دین مقدس اسلام را درک کرده و با روحيه دور از افراطيت مصدر خدمت به جامعه زجر دیده افغان شوند.

ماموريت ديپارتمنت عقيده و فلسفه

دیپارتمنت عقيده و فلسفه خود را مکلف می داند تا مطابق نورم های اکادمیک، اسنتدردهای بین المللی، قانون، مقررات و لوایح وزارت تحصیلات عالی کشور در عرصه تربیه کادر های تلاش نموده و مطابق نیازمندی ها و شرایط موجود و آینده کشور ، افراد مسلکی و متعهد به ارزش های اسلامی و ملی را آماده و جهت خدمت به جامعه تقدیم نماید.

اهداف ديپارتمنت عقيده و فلسفه

• تدریس مضامین مربوط دیپارتمنت؛
  •  پیش برد امور تحقیقی در ساحهء مربوط به دیپارتمنت؛
  •  رهنمایی محصلان در جهت تحقیق، نگارش و ابداع؛
  • همکاری با پوهنحی های شرعیات دولتی و غیردولتی،
  •  تشویق و مکلف ساختن محصلان به مراجعه به کتب، آثار علمی و تحقیقی؛
  •  ایجاد نگرش سالم در زمینه عقاید اسلامی با فراگیری دستاورد های علمی جديد درين زمينه؛
  • خلق روحيه همزیستی با مذاهب مختلفه اسلامی در میان محصلان؛
  • آشنایی محصلان با ادیان دیگر معمول در کشور و جهان؛
  • آگاهی از علوم بشری مورد نیاز برای یک کدر مسلکی فارغ پوهنحی شرعیات؛
  •  شناخت جهان اسلام، ظرفيت ها، تحولات، چالش ها و مشترکات افغانستان با جهان اسلام؛
  • ایجاد روابط سالم تحصیلی، علمی و اداری میان محصلان، اداره و سایر دیپارتمنت ها؛
  •  نوشتن آثار جدید علمی به زبان های رسمی کشور در مساحهء علوم مربوط به دیپارتمنت.

اعضای کادر علمی ديپارتمنت عقيده و فلسفه

دیپارتمنت عقیده و فلسفه: (6) تن عضو کادرعلمی

1. محترم پوهاند محمد ابراهیم ابراهیمی – ماستر از پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل– آمر دیپارتمنت.
  2. محترم پوهاند داد محمد نذیر – ماستر از پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل.
  3. محترم پوهنمل دکتور لطف الرحمن سعید – دکتورا در رشتهٔ حقوق اسلامی از پوهنتون  ارلانګن کشور جرمنی.
  4. محترم پوهنمل محمد شهیر معصومی – ماستر از پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل.
  5. محترم پوهنمل عبد البشیر فکرت  ماستر از پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل.
  6. محترم پوهنیار راضیه هیله‌من ماستر از پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل.