برنامه­ های تحصیلی

پوهنځی شرعيات پوهنتون کابل در دو مقطع تحصیلی (ماستری و ليسانس)  به تدريس و تربيهٔ محصلين و متخصصين می‌پردازد:

مقطع ليسانس

پوهنځی شرعيات پوهنتون کابل در دو بخش (روزانه و شبانه) به تربيهٔ محصلين می‌پردازد:

لیسانس در بخش روزانه در دو رشتهٔ تحصیلی برای ذکور و اناث به طور جداګانه:

در مقطع ليسانس محصلان طی مدت چهار سال (هشت سمستر) به سویهٔ لیسانس در دو رشتهٔ تحصیلی (فقه و قانون، و تعليمات اسلامی) تحصیل مینمایند، که صنوف ذکور و اناث به طور جداګانه مصروف تحصيل می‌باشند:

  1. فقه و قانون ذکور، برای فارغان صنوف 12 مدارس دینی ذکور مرکز و  ولایات افغانستان می‌باشد که از طریق امتحان اختصاصی کانکور توسط اداره ملی کانکور افغانستان معرفی میگردند.
  2. فقه و قانون نسوان، برای فارغان صنوف 12 مدارس دینی اناثيهٔ مرکز و  ولایات افغانستان می‌باشد که از طریق امتحان اختصاصی کانکور توسط اداره ملی کانکور افغانستان معرفی میگردند.
  3. تعلیمات اسلامی ذکور، برای فارغان صنوف 12 مدارس دینی ذکور مرکز و ولایات افغانستان می‌باشد که از طریق امتحان اختصاصی کانکور توسط اداره ملی کانکور افغانستان معرفی میگردند.
  4. تعلیمات اسلامی نسوان برای فارغان صنوف 12لیسه‌های عمومی و مدارس دينی اناثيه می‌باشد که از طریق امتحان عمومی کانکور توسط اداره ملی کانکور افغانستان معرفی میگردند.

لیسانس در بخش شبانه فقط در رشتهٔ تعليمات اسلامی برای ذکور و اناث به طور جداګانه:

محصلانی که از طریق امتحان کانکور وزارت محترم تحصیلات عالی معرفی می­گردند در دو رشته ذیل برای مدت (5) سال (محصلين جديدالشمول سالهای قبل از 1398 در ده سمستر، و محصلين جديدالشمول سالهای 1398 و مابعد آن در نه سمستر) در بخش شبانه تحصیل مینمایند:

  1. تعلیمات اسلامی ذکور، برای فارغان صنوف 12 مدارس ديني ذکور می‌باشد که از طریق امتحان عمومی کانکور توسط اداره ملی کانکور افغانستان معرفی میگردند.
  2. تعلیمات اسلامی نسوان، برای فارغان صنوف 12 مدارس دينی اناثيه و ليسه‌های عمومی می‌باشد که از طریق امتحان عمومی کانکور توسط اداره ملی کانکور افغانستان معرفی میگردند.

گالری رسانه

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی