کمپاین ملی نهال شانی با حضور شاروال کابل، رییس پوهنتون کابل و رییس اداره حفاظت از محیط زیست در محوطه پوهنتون کابل آغاز یافت

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۲/۲۱ - ۱۲:۲
kukuk

کمپاین ملی نهال شانی با حضور داوود سلطانزوی شاروال کابل، پوهاند دکتور محمد عثمان بابری رییس پوهنتون کابل، شاه‌زمان میوندی رییس اداره ملی حفاظت از محیط زیست در حالیکه معاون و کارمندان ریاست شاروالی، رؤسای پوهنحی‌ها و تعدادی از استادان پوهنتون کابل نیز حضور داشتند با غرس چند اصله نهال در صحن زیبای پوهنتون کابل آغاز یافت.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس پوهنتون کابل، آقای داوود سلطانزوی شاروال کابل و شاه‌زمان میوندی رییس اداره ملی حفاظت از محیط زیست در مراسم افتتاحیه این کمپاین که در ساحه سبز محوطه پوهنتون کابل برگزار گردیده بود سخنرانی نموده و هرکدام به اهمیت نهال شانی و فضاهای سبز در حفظ و زیبایی محیط زیست، پاکی هوا و ساختن یک شهر زیبا تأکید ورزیدند. آنان در سخنان شان از اشتراک کنندگان برنامه و مردم کشور خواستند تا به این کمپاین ملی پیوسته و هرکدام با غرس یک اصله نهال در زیبایی شهر و کشورشان نقش بگیرند.

این در حالیست که روزهای قبل بیشتر از ۱۰۰۰ یک هزار اصله نهال از سوی رهبری پوهنتون کابل و کارمندان بخش سرسبزی در محیط سبز پوهنتون کابل غرض حمایت از کمپاین نهال شانی و استقبال از بهار غرس گردیده بود.

دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۳:۵۷

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان در پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان شامگاه روز چهارشنبه مؤرخ ۱۵ ثور سال جاری مطابق با بیست و سوم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی رهبری پوهنځی شرعیات با حضور وزیر تحصیلات عالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۴ - ۱۲:۲۷

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل افتتاح گردید

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل ازسوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که استادان و محصلان این دیپارتمنت نیز حضور. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح