ورکشاپ تحلیلی پیرامون ایجاد بزنس انکیوبیتر سنتر در پوهنتون کابل و سایر پوهنتون‌ها در پوهنتون کابل دایر گردید

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ - ۱۶:۱۷
ku

نشست مشورتی پیرامون ایجاد بزنس انکیوبیتر سنتر به روز یک‌شنبه مؤرخ ۱۴جدی سال جاری با حضور معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی، رئیس و معاونان امور علمی و امور محصلان پوهنتون کابل، نماینده‌های اداره اترا، وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، وزارت تجارت و صنایع و پوهنتون طبی کابل، رئیس و مسئولان مرکز ملی تحقیقات پالیسی پوهنتون کابل در تالار اجتماعات این مرکز تدویر یافت.

در این نشست که بر اساس فرمان رئیس جمهوری اسلامی افغانستان در مورد ایجاد بزنس انکیوبیتر سنتر در پوهنتون کابل و سایر پوهنتون‌ها تدویر یافته بود، پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی معین امور علمی وزارت تحصیلات عالی، پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئيس پوهنتون کابل، نماینده‌های وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی، اداره اترا و وزارت تجارت و صنایع صحبت نموده و هریک با انکشاف علوم معاصر در جهان و ضرورت ارتقاء نهادهای اکادمیک افغانستان به ضرورت تأسیس بزنس انکیوبیشن سنتر در پوهنتون‌های کشور بویژه در پوهنتون کابل تأکید ورزیده و اعلام آمادگی نمودند.

پوهنمل عبدالتواب بالاکرزی با صحبت در این برنامه روی چگونگی ایجاد و تقویت مراکز تحقیق، مصروف‌سازی استادان و کدرهای علمی پوهنتون‌ها به تحقیق، تألیف، مشوره‌دهی و... صحبت کرده اشاره نمود که در جریان ایجاد و فعال سازی چنین مرکز ابتدا باید عوامل مختلف مرتبط و مؤثر بر آن بررسی گردیده و سپس با توافق نظر مبتنی بر واقعیت‌ها و نیازمندی‌های جامعه از یک سو و سنجش ظرفیت‌های خوبتر در بخش‌های موجوده از سوی دیگر، یک مدل جامع و کارآ خلق و به صورت تدریجی به تطبیق آن سعی ورزیده شود. وی در اخیر از جانب وزارت تحصیلات عالی اعلام آمادگی نموده و تعهد نمود تا در جریان ایجاد مرکز انکیوبیشن سنتر در پوهنتون کابل و سایر پوهنتون‌ها از هیچ‌نوع همکاری دریغ نورزد.

پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئیس پوهنتون کابل نیز با صحبت در این برنامه گفت: پوهنتون کابل چنانچه در سطح کشور از یک جایگاه بالا و ویژه ای برخوردار است، با پیشرفت و انکشاف نوع و سطح تشبثات، تجارت و اقتصاد می‌بایست در ایجاد مراکز اینچنینی نیز پیشتاز باشد که برای تحقق این امر مهم نیاز به کار جدی و اساسی است. وی از اصدار حکم ریاست جمهوری مبنی بر تأسیس این مرکز در پوهنتون کابل و سایر پوهنتون‌ها اظهار خرسندی نموده و به فعالیت و کار هدفمند در این عرصه تأکید ورزیده و هدف تدویر این ورکشاپ را تحلیل وضعیت و زمینه‌سازی برای تدوین طرح مناسب برای ایجاد بزنس انکیوبیشن سنتر به همکاری شرکای ضروری آن توجیه نمود.

سپس اشتراک کنندگان برنامه هرکدام نظریات، پیشنهادات، داشته‌ها و یافته‎‌های خویش را مبنی بر ضرورت و ایجاد انکیوبیشن سنتر ارائه نموده و جهت ایجاد این مرکز و خلق یک مدل جامع اظهار علاقمندی و اعلام حمایت نمودند که درنتیجه تصمیم بر آن شد تا یک بورد مشورتی شامل نماینده‌های نهادها و ادارات ذیربط در کنار پوهنتون کابل ایجاد گردیده و کار عملی روی خلق و ایجاد این مرکز را آغاز نمایند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۳ - ۸:۳۹
Background image

محصل پوهنتون کابل در رقابت جهانی حسن قرائت مقام سوم کسب کرد

قاری عبدالرب ایوبی محصل پوهنځی شرعیات پوهنتون کابل در رقابت حسن قرائت قران عظیم الشان مقام سوم را کسب کرده است.

این رقابت همه ساله از سوی کشور ترکیه با اشتراک پنجاه کشور اسلامی برگزار. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۹:۳۰
Background image

به استادان جدید التقرر پوهنځی فارمسي و علوم ساینسی ورکشاپ بلند بوردن ظرفیت دایر شد

از طرف پوهنځی فارمسی پوهنتون کابل برای استادان نو جذب شده، به اساس تکنالوژی نو انجام دادن تحقیقات علمی، ترتیب نمودن و به شکل درست تقدیم کردن لکچر های درسی ورکشاپ علمی دایر شد. تا. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۵:۱۵
Background image

ورکشاپ دسترسی به ارقام احصائیوي در تحقیقات علمی برگزار گردید

 آمریت انسجام و خدمات امور محصلین پوهنتون کابل با همکاری اداره ملی احصائیه و معلومات، ورکشاپ رهنمایی را برای محصلین پوهنځی های مختلف در رابطه با گردآوری ارقام احصائیوي در زمینه تحقیقات. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور:

در پوهنتون کابل، امتحانات نهایی محصلین پوهنځی های مختلف سمستر بهاری با شفافیت کامل و در فضایی مناسب ادامه دارد.

مصاحبه ویژه با پوهنمل صفی الله جوهر رئیس پوهنځی زراعت پوهنتون کابل

ورکشاپ سه روزه برای محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبا توسط استاد (Dr. Edmund Chow) ایدمند چاو مهمان کشور سنگاپور پایان یافت.

سیستم تصفیه آب بعد از ۳۰ سال وقفه دوباره برای آبیاری فضای سبز محیط پوهنتون کابل فعال و مورد استفاده قرار گرفت. گزارش کامل در راپور ویدیویی تهیه شده توسط آمریت نشرات پوهنتون کابل.

یک لابراتوار کامپیوتری مجهز برای دیپارتمنت انگلیسی پوهنځی زبان ها و ادبیات خارجی پوهنتون کابل ساخته شده است که استادان تحقیقات علمی خود را در آن انجام می دهند و دانشجویان نیز در بخش های مختلف از آن استفاده می کنند.

چه باید کرد؟ تحت عنوان (چه باید کرد؟) تمثیل هنری در رابطه با حفاظت از محیط زیست ارائه شد. از سوی محصلین دیپارتمنت تیاتر پوهنځی هنرهای زیبای پوهنتون کابل به راهنمایی استادان تحت عنوان، چه باید کرد؟ تمثیل هنری از آگاهی عمومی در رابطه با حفاظت از محیط زیست

پوهنځی تکنالوژی معلوماتی و مخابراتی پوهنتون کابل که در ساحه مکرویان_یکه توت قرار دارد، شما می‌تواند از فعالیت‌های علمی، اداری و تدریسی شان در این گذارش ويديويی معلومات حاصل نمایید!

کنفرانس تحت عنوان نزول القرآن که توسط اساتید محترم پوهنځی شرعیات ترتیب شده بود در پوهنتون کابل برگزار گردید. جزئیات بیشتر در گزارش ویدیویی!

چند قطعه عکس های زیبا از پوهنتون کابل در موسم بارانی

روز جهانی آب در پوهنتون کابل طی یک سلسله مراسم بزرگ تجلیل شد. ادامه مطلب در گزارش ویدیویی آماده شده: