هیات اداره تدارکات ملی با رییس پوهنتون کابل دیدار نمود

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۴۰۰/۱/۳ - ۱۷:۲۴
ku

هیات اداره تدارکات ملی جهت بررسی مشکلات تدارکاتی پوهنتون کابل با پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس این پوهنتون دیدار کرد.

در این دیدار که روز سه شنبه مورخ سه حمل سال 1400 ه ش صورت گرفت، الله داد سلیم سرپرست معاونیت مالی و اداری پوهنتون کابل، آمر و کارمندان بخش تدارکات این پوهنتون نیز حضور داشته و روی بهبود سیستم تدارکات پوهنتون کابل با هیات اداره تدارکات ملی بحث همه جانبه صورت گرفت. پوهان بابری، رییس پوهنتون کابل با صحبت در این دیدار از چالش ها و مشکلات در بخش تدارکات این پوهنتون یاد آور شده و از هیات اداره تدارکات ملی خواست که برای حل این مشکلات و چالش ها پوهنتون کابل را همکاری نماید. متعاقبا هیات اداره تدارکات ملی وعده سپرد که پس از این برای بهبود سیستم تدارکات پوهنتون کابل با این پوهنتون همکاری های لازم خواهد داشت. امان الله نیازی، رییس تصدیق ظرفیت سکتور خصوصی اداره تدارکات ملی گفت که برای بهتر شدن سیستم تدارکات در پوهنتون کابل طرح ها و پیشنهاد های لازم را آماده کرده اند و آنرا با مسوولین این بخش در پوهنتون کابل شریک می کنند تا آنها بتوانند در روشنایی این طرح ها و پیشنهاد ها کارهای خود را انجام دهند.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۷/۵ - ۹:۸
Background image

ورکشاپ علمی میتودولوژی مقاله نویسی در بخش علوم شرعی برګزار شد

ورکشاپ دو روزه‌ تحت عنوان « میتودولوژی مقاله نویسی در بخش علوم شرعی» از سوی معاونیت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برګزار ګردید.

در این ورکشاپ اعضای شورای علمای ولایت کابل، استادان مدرسه ج. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۶ - ۸:۵۳
Background image

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

از ۲۲ پوهنځی و ۷۵ رشته تحصیلی پوهنتون کابل، ۲۰۹۶ تن از محصلین در سطح لیسانس فارغ‌التحصیل شدند. در مراسم فراغت مقامات بلندپایه ا.ا.ا، رهبری پوهنتون های مختلف، علمای دینی، استادان، محصلین. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۳:۵۹
Background image

کنفرانس تحت عنوان «آب برای اقدام اقلیمی» برګزار شد

کنفرانس علمی یک‌روزه تحت عنوان «آب برای اقدام اقلیمی» از سوی معاونیت تحقیقات علمی پوهنتون کابل برګزار ګردید.

در این کنفرانس ده مقاله علمی-تحقیقی توسط استادان بخش‌های مربوط پوهنتون. . .

برگشت به اخبار

گالری رسانه

۲۰۹۶ تن از محصلین پوهنتون کابل به سطح لیسانس فارغ شدند

پیشرفت‌های پوهنتون کابل پس از پیروزی

گزارش تصویری مرکز معلومات افغانستان در پوهنتون کابل:

پوهنځی انجنیری پوهنتون کابل

مولوی عبدالسلام حنفی صاحب معاون اداری ریاست الوزرای ا.ا.ا:

سخنرانی معاون سیاسی ریاست الوزرا محترم مولوی صاحب عبدالکبیر در مراسم جشن فراغت محصلین پوهنتون کابل:

از ۲۲ پوهنځی پوهنتون کابل ۲۳۰۸ تن محصلین به سطح لیسانس فارغ شدند جزیات بیشتر در راپور ویدیویی ذیل تماشا نمایید.

راپور ویدیویی از فعالیت ها و دستاوردهای پوهنځی کیمیا پوهنتون کابل در اینجا قابل مشاهده است.

پوهنځی علوم وترنری پوهنتون کابل. جزئیات بیشتر را در گزارش ویدیویی ذیل دنبال کنید.

گزارش ویژه از تاریخچه، دست آوردها و برنامه های آینده پوهنځی فزیک پوهنتون کابل:

گزارش مختصری از فعالیت های انجام شده پوهنتون کابل در ماه اسد.

گفتگوی ویژه با رئیس پوهنځی فارمسی جناب محترم دکتور آقا محمد ژکفر در خصوص دستاوردها و وضعیت عمومی پوهنځی مذکور: