هیئت رهبری پوهنتون آمریکایی افغانستان (AUAF) به مناسبت واقعه دوازدهم عقرب پوهنتون کابل با رهبری پوهنتون اظهار همدردی نمود.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۹/۲۷ - ۱۵:۴۹
لبسی

هیئت رهبری پوهنتون آمریکایی افغانستان (AUAF) تحت ریاست پروفیسور دیوید سیدنی رئیس این پوهنتون باحضور در پوهنتون کابل به مناسبت حادثه المناک دوازدهم عقرب که تعدادی شهید و زخمی برجای گذاشت با رئیس و هیئت رهبری پوهنتون کابل اظهار همدردی و غمشریکی نمودند.

آقای دیوید سیدنی رئیس پوهنتون آمریکایی افغانستان، خانم دکتور ویکتوریا چارلوتی فونتن معاون امور تعلیمی و مسئول بخش همکاری‌های اکادمیک این پوهنتون با صحبت در این دیدار ابتدا از فراهم شدن فرصت حضور در پوهنتون کابل اظهار خرسندی نموده و سپس با یادآوری از واقعه دوازدهم عقرب، با رهبری پوهنتون ابراز همدردی و غمشریکی نموده تسلیت عرض نمودند. آقای سیدنی حادثه دوازدهم عقرب را یک حادثه تروریستی عنوان کرد و در صحبت‌هایش به ایجاد و گسترش همکاری‌ها و برنامه‌های مشترک علمی و اکادمیک میان دو نهاد تأکید ورزیده و در اخیر یک کتابچه‌ای که حاوی پیام‌های تسلیت و غمشریکی مسئولان، استادان و محصلان پوهنتون آمریکایی افغانستان بود را به رئیس پوهنتون کابل تقدیم نمودند.

سپس پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رئیس پوهنتون کابل ضمن اظهار خوش‌آمدید، از حضور و همدردی و غمشریکی هیئت رهبری پوهنتون آمریکایی افغانستان در پوهنتون کابل قدردانی نموده و آن را نشانه‌ی از همسویی و همگرایی میان نهادهای اکادمیک در شرایط دشوار، تلقی نمود. پوهاند بابری پوهنتون آمریکایی افغانستان را یک دوست و همکار صادق کشور خوانده و بابت غمشریکی آنان ابراز قدردانی نمود. آقای بابری در ختم سخنانش همچنان به تداوم همکاری‌های مشترک علمی و روابط اکادمیک میان هر دونهاد تأکید ورزیده آرزو نمود تا به زودی فرصت دیگر جهت طرح راهکارهای همکاری فراهم شود.

این دیدار که ساعت ۲ بعد ازظهر آغاز یافته بود به ساعت ۲:۴۰ دقیقه خاتمه یافت.

پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۲ - ۱۶:۵۳

تفاهم‌نامه همکاری علمی و تحقیقاتی میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به امضاء رسید

تفاهم‌نامه همکاری میان پوهنتون کابل و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی کشور ایران به روز چهارشنبه مؤرخ ۱ دلو سال جاری طی یک محفل با حضور پوهاند دکتور محمدعثمان بابری رییس و معاون. . .

چهارشنبه ۱۳۹۹/۱۱/۱ - ۱۰:۵۱

از قهرمانی محصلان پوهنتون کابل در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر بزرگداشت گردید

معاونیت امور محصلان پوهنتون کابل به روز سه‌شنبه مؤرخ ۳۰ جدی سال جاری طی یک مراسم با شکوه از قهرمانی محصلان پوهنځی شرعیات در رقابت‌های ملی محکمه تمثیلی حقوق بشر و کسب مقام سوم این. . .

دوشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ - ۱۰:۲۳

دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل از کارکردهای استادان متقاعد و سابقه‌دار این دیپارتمنت تقدیر نمود

آمریت دیپارتمنت فارسی دری پوهنځی زبان و ادبیات پوهنتون کابل طی یک محفل که به روز ‌شنبه مؤرخ ۲۷ جدی سال جاری با حضورداشت هیئت رهبری و استادان دیپارتمنت بخش فارسی دری در تالار جلسات این. . .

ویدیو همدلی دانشجویان شبکه پوهنتون های راه ابریشم با دوستان خود در پوهنتون کابل