مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان و افطاری در لیلیه دخترانه پوهنتون کابل برگزار گردید

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۷ - ۱۴:۵۹
ku

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان و افطاری با حضور رییس و معاون امور مالی و اداری پوهنتون کابل و بعضی همکاران ایشان، آمرین و کارمندان لیلیه‌های مرکزی پوهنتون و محصلان اناث ساکن در لیلیه مرکزی در محوطه این لیلیه برگزار گردید.

پوهاند بابری با صحبت در این مراسم ضمن قدردانی از برگزار کنندگان آن گفت: دین اسلام دارای مواصفات و ارجحیت‌های غیر قابل مقایسه در میان ادیان موجود جهان می‌باشد که یکی از آنها ماه مبارک رمضان است. ماه رمضان از جهات گوناگون دارای ارجحیت است که از جمله: نزول قرآن کریم در این ماه مبارک، رجوع انسان به تهذیب و تذکیه نفس و مهمتر از همه خودشناسی است که با توجه به چنین فضایل این ماه، انسان متوجه فلسفه‌ی بزرگ مواصفات ارزشمند آن می‌شود. موهبت‌هایی در پشت خلق انسان وجود دارد که بر اساس آن می‌بایست به تهذیب نفس و عزت تاکید و توجه داشته باشیم.

همچنان مدیر عمومی لیلیه دخترانه و نماینده‌های محصلان ساکن در آن نیز در این برنامه صحبت نموده و ضمن صحبت در مورد اهمیت ماه مبارک رمضان و ثواب صحبت‌ها و گرد همایی‌های خیر به مناسبت آن، راجع به بعضی مشکلات موجود در این لیلیه نیز صحبت کردند که ازسوی رییس پوهنتون کابل مورد توجه قرار گرفته و به حل آنها تعهد داده شد.

همچنان در قسمت دیگر این برنامه به تعدادی از محصلان و کارمندانی که چندی قبل یک برنامه بزرگ فرهنگی شب شعر را در این لیلیه برگزار نموده بودند نیز تقدیرنامه اهداء گردیده و از کارکردهای آنان ارج گذاری گردید.

دوشنبه ۱۴۰۰/۲/۲۰ - ۹:۴۹

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به روز یکشنبه مؤرخ ۱۹ ثور سال جاری مطابق با بیست و هفتم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی اتحادیه محصلان پوهنتون کابل با حضور رییس و معاون امور. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۱۶ - ۱۳:۵۷

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان به مناسب گرامیداشت از ماه مبارک رمضان در پوهنتون کابل برگزار گردید

مراسم ختم قرآن عظیم‌الشان شامگاه روز چهارشنبه مؤرخ ۱۵ ثور سال جاری مطابق با بیست و سوم ماه مبارک رمضان جهت گرامیداشت از این ماه، از سوی رهبری پوهنځی شرعیات با حضور وزیر تحصیلات عالی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۰/۲/۱۴ - ۱۲:۲۷

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل افتتاح گردید

پارک صحن دیپارتمنت زبان فرانسوی پوهنځی ادبیات زبان‌های خارجی پوهنتون کابل ازسوی پوهاند دکتور محمد عثمان بابری، رییس پوهنتون کابل درحالی‌که استادان و محصلان این دیپارتمنت نیز حضور. . .

کنفرانس علمی و تحقیقی تحت عنوان مطالعه و مدیریت آب های افغانستان به پیشواز افتتاح بند کمال خان

آغاز کمپاین نهال‌شانی در پوهنتون کابل

بخش دوم سخنرانی جلالتمآب محمد اشرف غنی رئیس جمهور در باره اعمار صلح